На Марта в Сряда!

На Марта в Сряда!


На Марта в Сряда как Гинка поде по пътя на светицата! “Инерком” иска КЗК да провери сделката за ЧЕЗ! Заглавията днес: „Путин нарече Кримския мост ”най-дългият в Европа”“!
И така посланикът на Украйна заговори за това, че на Крим се струпват огромни количества оръжия, с който Русия да нападне Европа! Забрави да сподели, че ракетните комплекси са за самозащита!

Президентът на Полша оприличи членството в ЕС на окупациите от Русия, Австрия и Прусия!

Нещо Брюксел каза, че „заприлича на вид европейска диктатура, само че с доброволен – доброзорен харектер“!

Efekt 2

„КЕВР: Парното и топлата вода няма да поскъпват от Април“! Една добра вест, ама след като мина зимата !

И така: „България е приела 60 мигранти по евро квотите“! И така броят на легалните е нараснал на над 15 000 гласоподаватели по закона за уседналостта! Дали партия ДОСТ не складира за после своят електорат с подкрепата на ГЕРБ и благословията на Ердоган? МВР включи внуците в борба с телефонните измами! И така на практика децата влизат в шпионската система на МВР вместо да бъдат заловени няколко цигански клана, които правят ало измамите!
Началник на отдел в ДАНС е осъден за разгласяване на държавна тайна ! Което на практика доказва, че ДАНС не е спяща клетка и все пак работят, но за кого все още е квалифицирана информация! „Инспекцията по труда се сезира за неизплатени заплати в телевизия BiT“!

Най-после същата се сезира и за инцидента в Казанлък, че има една жертва ! Но пък от КНСБ казаха, че ще дадат 1000 лв. помощ на семейството на загиналият работник, който най-вероятно няма да стигнат и за погребението му ! „Президентът атакува пред КС разпоредба от Закона за радиото и телевизията“! Ние шеговито ще кажем, че радиата и телевизиите от доста време атакуват президента и той си го връща на инат! „Правителството избра концесионери за четири плажа“!

Според запознати Валери Симеонов ги е одобрил при едно условие – стоката им да идва от неговите дистрибутори иначе щял да им спира плочите и касетите всяка вечер ! „Кметовете искат правомощия на пътни полицаи“! Те скоро ще поискат и правомощия на местни шерифи след като не им мина закона за частните охранителни фирми да са назначавани от тях – те да контролират регионите си и така на практика да контролират и изборните процеси, защото тези охранителни фирми ще следят и за изборите, и охраната на секциите, и транспортът на бюлетините, и избирателните протоколи ! Нито една партия не каза за това, ама всичките си го знаят ! „Лондон скъса с Москва, гони 23 руски дипломати“!
Естествено първо България се опита да направи това с Руският патриарх, ама се изложиха и сега обаче Лондон, Европа и САЩ някак си в купом малко нагласено, а ?
Стотици теми, но нищо, че в София има протести и кой ги организира и какви са исканията им, какви са посланията им?
И така беше на Марта в Сряда!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.