Невидими резултати

Невидими резултати


Невидими резултати за тях никой не говори, но всички ги усещаме като онова усещане за корупцията, която не се виждала, ама се усещала! Усетиха я и Цветанов, и Цачева, и други, ама така силно я усетиха, че чак на обществото им затежа и така на практика по времето на големият диктатор Тодор Живков в ерата на Социализма бяхме на 27 място по качество на живот според ООН, а сега сме на 93.

За свободата на словото е рано да се говори като скоро ще сме по-зле от Турция с новите закони! За качество на здравеопазване няма да говорим, а за доходи и дума да не става имаме само разходи! Невидими са дупките по магистралите, не виждаме и прахът и мръсотията по градовете, няма как да видим ГМО-то в магазините, но пък за сметка на това не виждаме и с какво ни хранят в хранителните вериги – със ситен текст е описан част от букета химикали, оцветители и емолгатори и заместители!

Не виждаме агресията при децата, не виждаме и бедността, макар всеки да го хванала горката !

Efekt 2

Не виждаме как се вдигат цените на тока ви, водата и на храните, но пък виждаме как политиците не са си декларирали имотите и като ги декларират лъжат за да откраднат някой друг лев данък !

Не виждаме как се евакуира нацията ни в чужбина, а тук остават все по-ниско трудоспособни хора и умове, но пък виждаме колко е добър Бойко Борисов и как прощава, ама на своите и на друговерците, а не и на собственият си народ !

А във всъщност той Бойко какъв е по произход ? За мутренското знаем, не може да се скрие за стотиците изтрепани по пътят му във властта и за тях се чу поне за някой, ама кой и какъв е по душа никой не казва !

ГЕРБЕРАСТ е, какъв е и то невидим! Виждали са малцина като кметът на Симитли и още някакви партийни другари както и да е Бойко с това не се хвали !

Невидими са резултатите на ГЕРБ в управлението на страната и последни сме по бедност в Европа и на последните места в света !
Първи сме по смъртност, сигурно това е дето най се вижда, но пък за сметка на това сме с най-лошата демографска криза, която продължава да се задълбочава и да върви стремглаво в посока изтребление и самоунищожение!

Невидими остават тези данни, видими са само социологическите проучвания за коя партия колко одобрение има, а истината е, че няма одобрение за този геноцид !

Невидими са резултатите, нали вие не ги виждате?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.