Не слушайте Борисов – Юда Европейски

Не слушайте Борисов - Юда Европейски


Не слушайте Борисов и не му вярвайте !

Той заблуждава всички от Брюксел и от Европа !
Истината е, че само за изминалият месец в държавата ни по официални данни са влезли двойно повече мигранти, а по НЕОФИЦИАЛНИ идва Камерън, идва и Орбан и който и да дойде правителството го води на една отсечка от няколко километра на цена на няколко десетки такива, която като мостра е направена само да се показва, а дошлите да се запознаят с очите си какво става в България !
Всеки един политик, който идва да инспектира границата ни е дошъл да види откъде идват огромните ислямски орди ! Двоен ръст на мигрантите през август отчитат от Държавната агенция за бежанците, съобщи БГНЕС.
Само през миналия месец са регистрирани близо 2800 души, като всички те са поискали закрила в страната.
През последните месеци най-много са регистрираните мигранти от Афганистан, следвани от тези от Ирак, след това Сирия. В тази връзка само преди ден председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер обеща да се осигури помощ от Европа за охрана на българските граници.

Истината е, че освен в България на Бойко Борисов не му вярват и от Европа иначе всяка държава нямаше да си строй граници !
Ако бяхме част от тази Европа нима нямаше да имаме най-голямата непревземаема граница като крепостна стена с кули и вижки с денонощна охрана?

Efekt 2

Не, ние сме буферна зона, нещо като новото европейско гето, нещо като предградието от простолюдие, а зад нас е Европа !
Да сега в България следващите дни ще дойдат експерти от Брюксел, които да инспектират нашата граница и тогава лъжите на Бойко Искариотски ще излязат наяве и какво от това, а нали стотиците хиляди джихадисти вече са преминали !

Нали новите спящи клетки на терора са монтирани !
Европейската гранична агенция “Фронтекс”, че щели да изпратят граничари по границите със Сърбия и Турция. На това в България му казваме „след дъжд качулка, след сватба булка” !

Ето защо Петър Низамов и Динко Вълев бяха неглижирани, но медиите от западна Европа знаят истината и затова идват един през друг всякакви политици, защото прегръдките и задкулисните договорки на Борисов с Ердоган касаят не само България, а и всички страни от Европейският съюз !

Борисов се опитва да изкрънка пари от Европа докато вече е изкрънкал от каналджиите !
Борисов се опитва да контролира медиите за да не изпълзи истината !
Не на един фотограф му е взета техниката и не му е заповядано повече да не го виждат в пограничните райони ! В интернет се свалят публикации на хора и отряди, които патрулират по границата !

Не може да се скрие истината и скоро цяла Европа ще узнае, че Бойко Борисов е лъгал, че сме една надеждна европейска граница ! Сега ще стане ясно, че Правителството пълни партийни каси от каналджиите и думата на Брюксел не струва – няма Меркел, няма Орбан и всичко тук се обработва на ден стотици – хиляди си плащат по 500 евро такса на Баш Баканина на Ердоган и това са пари, с който се купуват избори в България !

С парите от джихадисти и терористи с циганските гласове ГЕРБ пак ще са във властта нищо, че народът не ги иска, а кой му дреме за народа!
Тук се слуша друга воля – от Анкара!
Така са наредили земите пак да се заселят с мюсюлмани, а българите Бойко ще ги махне или унищожи!

Не го приемайте лично драги ми читатели, всичко е бизнес нищо лично !
Когато става дума за пари няма религии, няма и политики ! Борисов Юда Меркел е излъгана и предадена от всички !
Ердоган я излъга, че ще изпрати хора в нужда бягащи от война, а изпрати само такива носещи война !

Меркел излъга бизнесът в Германия, че тя ще вкара умни хора от Сирия – инженери, лекари висшисти, а вкара джихадисти !
Бойко излъга Меркел като я увещаваше, че сме верен страж на Европа и че имаме добре охранявана и надеждна граница !
Щом в една страна могат да влизат хиляди невъзпрепятствани хора с раници на ден, ами то в тази държава всичко може да се внесе и не само наркотици, ами и вируси, и болести, и бомби, всичко !
И ако утре недай си Боже, гръмне Софийското метро кой ще поеме отговорност за атентат – Бойко Борисов или „Ислямска държава“ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.