Никой не плаче за байряка!

Николай Цонев и Атанас Зафиров
Николай Цонев и Атанас Зафиров

Корабът потъва и това е повече от ясно!
Сами виждате как плъховете напускат вече празният трюм на Бойковият ковчег!
Живеем в страната на слуховете, а те често се оказват и истина!

Слуховете за АБВ, че напускат се оказаха верни и опитват се да скъсат пъпната връв с ГЕРБ като ограничат щетите !
Калфин не можа да натрупа дивиденти за партията си, но пък за сметка на това не направи нищо и за майките, за децата и за пенсионерите!
Някой ще кажат все нещо е направил, но това което неговите заместници са подписали и това което са натрупали само те си знаят !

Все пак в социалната сфера нищо добро не се случи! Някога Първанов когато бе президент пусна лаф „ И тази година телевизорите победиха хладилниците”, а днес когато той и неговата партия АБВ отговаряха за това какво се случва на хората с хладилниците да не би да се промени нещо, а напротив – замразени доходи, орязани привилегии, а цените по-големи на хранителните продукти, а хладилниците от празни по-празни !

Efekt 2

Реформаторите зачервиха малко бузи покрай грандовете на „Америка за България“, но пък за сметка на това техният Москов прескочи в капитанската каюта на потъващият кораб и в замяна им дадоха образованието и лично черната вдовица заби отровното си жило в образованието и подмяната на историята ни, на родовата памет както изкара в дълбока пенсия повечето ни автори !
Сега симулира опозиция и как така хем са в кораба, хем не са?
Кого лъжат и кого мамят като никой не им вярва? Патриотите така се бяха умълчали за това, което се случва на Шипка, за това което става с патриотизмът в училищата, мълчание и за това, което става в Катунци, Гърмен и Раднево. Абе такава тишина не е имало и по Турско време !
Даже Валерката започна предизборно в Бургаско като се изправи срещу „отрядите за защита на жените и вярата“ !
Николай Цонев от ПП „Нова Алтернатива“ нарече патриотите ни псевдопатриоти ама май трябваше да ги нарече Идиоти !
Ангел Джамбазки трие тук таме срамът на ВМРО-то, а Ахмед Доган има повече патриотични постъпки от всичките ни патриоти взети заедно !
От БСП имат повече патриотизъм в пленарната зала отколкото целият патриокомичен фронт !

Вижте видеото на Атанас Зафиров и забележете когато червеният депутат се дави от болка и гняв в гърдите реакцията на Каракачанов зад него !

Защо ли една от патриотичните партии не направи митинг или протест с искане да не се регистрира ПП га-ДОСТ също не стана ясно?
Уж се къса плът от ДПС, уж се говори за радикален ислям, патриотичното мълчане на псевдоюнгите си остана пред боцмана Местан дори и когато им запя „кой уши байряка“, а за този байрак никой не плаче !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.