Нито крачка назад !

Нито крачка назад !

Следващият голям национален протест на полицаите ще се проведе в четвъртък

Митингът ще започне в 13 часа пред сградата на парламента, стана ясно по време на днешния протест на служителите в системата на МВР. В четвъртък в парламента ще се гледа законът за бюджета за следващата година, предаде БНР.

Междувременно в Народното събрание се проведе среща между представители на Патриотичния фронт и на синдикатите на служителите от системата на МВР. Стана ясно, че още когато e бил обявен протестът, всички парламентарни групи са били поканени на среща в парламента, която да се провежда по време на протестните действия, но само от Патриотичния фронт са откликнали на поканата, предаде „Фокус”.

Efekt 2

Протестът пред сградата на НС преминава в спокойна обстановка с четене на декларации от различни институции и организации.

Въпреки че разрешението за протестни действия е до 17 часа, някои от участниците в демонстрацията започнаха да се разотиват.
Източник: www.blitz.bg/,

Ние от Blife.eu Ви подкрепяме “нито крачка назад”! Момчета зад вас е България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.