Новите сърфисти ще яхнат вълната на недоволство на есен!

Новите сърфисти ще яхнат вълната на недоволство на есен!


Избори на есен!
Коя есен обаче не стана ясно?

Очакваното поскъпване на парното след рекордното вдигане на газта ще взриви България и малкото родно производство ще фалира, защото няма да е конкретно способно, а така и така ограбените бедни хора ще получат огромен шамар от топлофикация и всички сметки за ток, вода и газ!

Коя есен ще има избори не става ясно!

Големите партийни кукловоди се точат за следващата, ама може някак си народът да предизвика събитията още тази есен или зимата Бойко Борисов да му се наложи да подава оставка !

Efekt 2

Все повече се скандира „Оставка“ на всеки протест !
Е вижда се, че някак си с отработени тактики се вграждат хора, които яхват вълната и после преговарят с Бойко !

Но при едни спонтанни изблици на гняв и омраза може нещата да ескалират и знае ли човек кой ще яхне вълната на гневът, който все повече нараства! Вълната на гневът расте, но и все повече сърфисти виждаме да се вграждат по шествията и да яхват вълната за по някой лев!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.