Новогодишно обръщение на държавният глава по случай настъпването на Новата Година!

Новогодишно обръщение на държавният глава по случай настъпването на Новата Година!

Скъпи другарки и другари в навечерието на Новогодишната нощ искам да направя новогодишно обръщение към Вас!

Знаете, че през изминалите 5 петилетки бе разграбена и съсипана, нашата мила народна република България! Една шепа не знам как да ги нарека национални предатели се докопаха до властови позиции не и без подкрепата на Америка ! Те не само грабеха с пълни шепи от Вашият труд и това, което всички ние заедно съградихме, но и деморализираха населението ! За да се стигне днес до заличаване на нацията защо позволихме това питам днес всички Вас, защото Вие бяхте тук докато се случваше пред очите Ви?

Да се стигне до тук, че един чукундур да Ви дърпа юздите по заповед на други държави ! По мое време този не можеше да изкласи в Симеоново, че с връзки едвам го пробутаха като пожарникар, че да изкласи ! От малък му личеше, че нищо не увира в простата му тиква затова и единствената полза от него бе да мие колите и да изхвърля всяка сутрин гърнето на какви Цола Драгойчева !

Искам сега да Ви напомня, че по мое време това турчето как му беше името Ахмед Доган се занимаваше с подривна дейност и бе арестуван и хвърлен в затвора като бе обявено, че е враг на народна република България, а сега Вие го наградихте с най-големият ни орден даже бих казал, че още постъпките Ви не са на място, а скоро го обявихте за най-големият патриот в страната ! Съсипахте текезесетата, който произвеждаха храна да изхраним не само китайците ами и половината от тогавашна Индия ! Консервените комбинати във всеки град спрени! Ами този народ с какво го храните – с чипс и крокети ли, модерни имена на боклуци ?

Efekt 2

Имахме корабоплаване за чудо и приказ,а днес и лодки за разходка по река Ропотамо нямате ! От трета по големина армия в СИВ днес армията Ви е по-малка от на това момче от братска русия Владимир Путин охраната ! Този Ненчев защо го държите, веднага в Белене да чука камъни като не може да се чукне по главата, че този дето не храни своята армия ще дойде ден да храни друга и то коя – турската дето на този ден сме се били с нея ! А каква авиация имахме, селскостопанските ни самолети бяха повече от колкото Турция имаше бойни, а сега те ще Ви пазят небето и от кого не става ясно от сводката, която ми представиха другарите от бюрото за разузнаване та какво стана с разузнаването ни ? Вие ги предадохте на чуждите агресори да ги избият! Тихомълком ли плюя на този министър ! Спортът ни беше на световно ниво – във всяко населено място се спортуваше, защото спортът възпитава, а днес във всяко населено място има диско клубове в който пеят гримирани мъже с женски гласове,а по мое време ги арестувахме преди да са се гримирали и хайде да полага ЖП релси докато им заякнат китките !

Какво стана с Големите заводи и гиганти, който оставих след себе си нима не бяха те ваши и нали вашите майки и бащи по бригади ги строяха и на децата си ги завещаха ама Ви навряха онази лъжа приватизация в главите и се юрнахте да и подарявате народната собственост ! По мое време заводите работеха и изнасяхме стоки за целият свят, а сега заводите Ви произвеждат инвалиди, а изнасяте децата им! Това ли е пазарната икономика, която искахте? Няма сектор, който да не позволихте пред очите Ви да бъде съсипан – аграрен,лека и тежка промишленост! Вие сте виновни, че седяхте и гледахте как се разрушава всичко ! А в образованието там сте първенци в отричането на всичко Българско и родно! Аз съм произлязъл от село и знам, че една страна има три задачи пред бъдещето си: Здрава нация, спорт и лесно достъпна БЕЗПЛАТНА медицина! Умна за да има кой да даде просперитет на нацията, а Вие тъпи хора управляват! Не ми се сърдете ама не сте от най-умните !

Лека му пръст на баща ми имаше една приказка и все ми я повтаряше “сине, сине по-добре с умен човек камъни да носиш отколкото с прост пари да делиш”. Този дето Ви граби и краде на две магарета сламата не може да раздели, ама иначе вас Ви раздели на леви и десни, на сини и червени, на отбори, на етноси и на какво ли не ! И сега искам да приключа с едно обръщение към другарите от народната милиция: – Абе що позволихте тези дето аз натоварих на влаковете за Турция да се върнат и да ви превземат, а този пожарникарето тихомълком колко стотици хиляди вкарва в страната! Абе те ако бяха много хубави нямаше да живеят по дърветата като маймуни бре ! По мое време що нямаше циганска престъпност, нямаше и битова и никаква нямаше ще Ви кажа, защото имаше ред и дисциплина това е ! Сега и да кажа това за което съм тук искам най-напред да честитя новата 2016г. на всички Вас с пожелания да запазите името България поне на картата щото преди малко ми казаха, че сте зели да я раздавате на по области на други държави! То тъй като тръгне нищо няма да остане и името даже !

Сега няма да Ви пожелавам здраве,защото Москов Ви го взе и късмет няма, защото късметът идва и с делата! Няма и да Ви пожелая просперитет щото до сега все обратното правихте. Ще Ви пожелая да сте единни за и да се обърнете към Русия, защото няма кой друг да Ви помогне и не е имало и преди и сега няма да има! Сега нямате прасета и домашно вино да си кажем наздраве, ама ма чуйте заръката ми сега навсякъде има митингов материал и направете един митинг щото ще Ви е последния иначе майки, полицаи, старци и деца всички излезте и както ние ги чистихме до стената ! А сега успех в делата и каквото сме си казали да не излиза от колектива !

Ние от Blife.eu предаваме цялото обръщение на държавният глава на Народна Република България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.