Нов рекорд за България

Нов рекорд за България


Нов рекорд за България вижте какво се случи през 2016г.
През изминаващата година счупихме рекорда по прокудени Българи !
Броят на прокудените от ГЕРБ 2 е над 45 000, но пък за сметка на това демографските цифри се компенсират с по 500 – 800 влизащи на ден в страната ни мигранти !
ГЕРБ 1 и ГЕРБ 2 прокудиха над 400 000 млади хора и хора на средна възраст в чужбина да търсят начин да оцеляват след като оцеляването в България става все по-трудно !
Младите подтиквани от собствените си родители да отидат и да търсят късметът си в чужбина всеки ден заминават !

Късмет тук просто няма и всичко е така перфектно контролирано, че няма шанс млад човек да успее в България, да успее да се реализира, да създаде дом и семейство дори да успее за няколко години да създаде нещо и да го надгради ще бъде набелязан от системата и ще бъде изправен пред изборът да напусне страната или да бъде рекетиран и изнудван докато не бъде докаран до просешка тояга и все повече хора правят избора да напуснат страната ни за да се спасят !
Иначе казано раждат се 29890 деца, мигрират 45 000 и умират 110 000 на година. Това е приблизителната грозна картина !

Бизнесът е вкаран насилствено в сивото за да бъде държан за топките ! Икономиката ни е само на хартия за да се краде ДДС-то ! Единственият реекспорт е изнасяме Българи и внасяме мигранти, който пък не искат да остават в България, но са принудени против волята си да бъдат тук затова и лагерите стават от затворен тип и ще бъдат охранявани, а мигрантите ще искат свободата си, което си е вид арабска пролет, само че тук у нас !
От друга страна пенсионерите все по-трудно оцеляват у нас като вдигат се цените на храната, а пенсиите се топят все по-бързо !
В крайна сметка Българският народ оцелява с далеч по-малко пари от тези, които се дават на мигрантите, но пък за сметка на това плащаме кръвен данък на „добрата стара Европа” и ако по времето на Турското Робство от всяко семейство са им отнемали по едно дете, то днес даваме всички си рожби и дори теглим кредити за да им дадем пари да напуснат страната !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.