Норвегия: Политика на страната за GREEN автомобили

Норвегия: Политика на страната за GREEN автомобили
Норвегия: Политика на страната за GREEN автомобили

В Норвегия има политическа воля за подмяната на старите возила с Електрически.
Такива през 2014г. в страната има закупени 14 000 електрически автомобила, а през 2015 г. броят им нараства до 26 000.

Припомняме, че Норвегия е с население от 5 милиона и това я прави средно на глава от населението и страната в Европейският Съюз лидер в използването на GREEN автомобили!

Норвегия ще инвестира средно около 450 милиона евро годишно в Електрически автомобили !
Над един милиард ще бъде инвестиран в инфраструктура за вело магистрали и разширяване на сегашните магистрали с вело алея!

Efekt 2

На световната конференция в Париж се подписа дори рамков договор в който до 2050г всички автомобили да бъдат електрически и да няма такива на петрол, но съпротивата на големите гиганти също е яростна ! В Германия вече няма град в който да няма колонки за ел. зареждане на автомобили !
Европа тръгва по пътят на зелените енергии и зелените автомобили !
Дали бъдещето на планетата е отредено да бъде ерата на зелените енергии предстои да видим !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.