Няма народ, няма държава!

Няма народ, няма държава!

Няма народ, няма държава!

Какво и трябва на Европа?

Efekt 2

Какво и трябва на Европа освен работна ръка?

Достатъчно ум за да разбира командите, достатъчно силна да ги изпълнява и достатъчно глупава да не иска пари за трудът си ! Бойко Методиев Борисов това им доставя !

След като Европа разбра, че мигрантите няма да работят и не искат да се интегрират кой е основният доставчик на работна ръка последните десет години, ами ГЕРБ!

Над 2 000 000 българи са напуснали пределите на страната ни !

Схемата е лесна – създава се непоносима среда за тях и в същото време безброй възможности да напуснат страната ни – бригади в САЩ, Великобритания, Европа и безброй фирми, които уреждат работа в чужбина ! На практика никакви условия за труд в страната ни, никакви програми за младежка заетост, никакви условия за кредитиране на малък и среден бизнес камо ли за стартиращ такъв !

Отнет е всеки шанс на един дипломиран младеж у нас !

Няма преференциални лихви за жилищни кредити за млади семейства или някакви стимули !

Как да се борим с демографската криза? Ами до сега само ромите бяха стимулирани в тази област !

Но вече и те излязоха в чужбина и видяха хубав и уреден живот и разбраха какво е извън гетото !

Те също искат добро заплащане и стандарт като вече и те знаят какво е да си човек! Следователно и все повече роми напускат страната за да търсят по-добър живот!

Правителството на ГЕРБ създава непоносими условия за живот в страната ни като ние му викаме ГЕНОЦИД, а според тях качеството на живот се подобрявало, а според нас обикновените, които не сме напуснали страната качеството на оцеляване се влошава!

Правителството на ГЕРБ ни налага най-кървавият данък и това е раздялата с децата ни!

Няма народ, няма държава !

Послепис Борисов каза, че ще внесем работна ръка, но тя не е нашата кръв и не ще милее за родината ни свята, а тук ще е заради парата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.