Няма я вече България !

Няма я вече България !
Няма я вече България !

Последна сълза за теб майко България !

Това е 140 години след Априлското въстание в България няма кой да въстане икономическото робство е факт – целият Български народ е поробен тотално !
За вчера бе погребана и последната надежда за България ! Няма я вече тази страна, няма и кой да ни освободи все някой трябва да ни освобождава нали ?
Протестна група лакеи на протурският триумфират обучени да яхват протести, да смекчават народното недоволство и да яхват вълната със заучени хватки да развеят знамената, да пуснат музика, да отклонят вниманието, да отложат събитието и да притъпят гневът и сетивата на Българският народ !

Това са всички патриотични фракции!
Страхотно, добре организирано и платено, но има едно НО! Вече няма народ, няма и дух, няма и кой да протестира, няма просто няма недоволни в страната, няма и кого да разсейват, няма го народът в който да се впият като кърлежи, няма никой !
Честване на събитията от Априлското въстание на сбора бяха кърлежите и бълхите, но там не дойде Българският Лъв! Няма го старият, омършавял Български лъв, умря тихо в бедност както всички хайдути, умря в нищета забравен и поруган както всички, който някога обилно напояваха с кръвта си течащата от Турските рани – земята на България !

Efekt 2

Да се скриеш зад портретът на някой от забравените, да вдигнеш над главата си ликът на поборниците за свобода, а вътрешно да знаеш че мисията ти е друга да се повиеш с трикольора и да гледаш за нови лица, да събираш данни за тези, който сърцето им ги е довело там на паветата, да правиш снимки за тях и да докладваш след това !
А те знаят как да ги сломят един по един !

Всеки по-буден българин се води на отчет и всеки бе проверен къде с поглед на кварталния или от поредният антибългарски шпионин ще участва ли на протест, къде се намира и какви са настроенията в цялата страна, кой, къде, как и така !
Заблудено от сърцето си момче от чужбина написа на стената си :

“Не исках да го изтъквам, но някак си ме принудихте, скъпи съграждани, братя и сестри българи. Първо ще споделя с вас личния си пример – върнах се в България само и единствено да бъда редом с “вас” за бъдещето на родината ни! Върнах се от чужбина, зарязвайки абсолютно всичко! Върнах се, защото вярвах във вас, че ще бъдем рамо до рамо всички заедно! Върнах се, защото силно вярвах, че ще има наистина много свободни българи, които са готови да отстояват и бранят както собствената си, така и свободата на родината ни!Това, което видях днес, беше смазващо, скъпи братя и сестри. Видях, че САМО една шепа хора от цял един народ е готова да се бори срещу вашето робство. Една шепа хора, която иска да защити семействата и да отстоява правата си, като граждани и като суверенна държава.Въпреки вашата робска ценностна система, НИЕ няма да се откажем, нито да се предадем! Ще се борим до самия край! На всички вас, които само умеете да говорите и не давате пет пари дори за бъдещето на собствените си деца, искам да кажа едно: или се събуждайте, докато е време, или останете позор всеки истински човек, пролял кръвта си за Майка България”!

blife

Е вече няма да се върнеш повече то това е идеята на управляващите !

Каква ти майка, каква България! Няма я вече тя е купена, продадена и преподадена !
Днес тук се строят Джамии, днес се говори за носене на Бурки, днес темата е вторият – първи майчин език!
И след като от Турция си направиха Партия у нас и лидерът им казва, че в тази партия ще си говорят само на майчин език за каква майка става въпрос – за Майка България или за Майка Турция! Не няма я България и нито кланета, нищо и никой не може да събуди Българският Лъв не може, защото той е МЪРТЪВ !

„Убихме го всички ние малко по малко, той живееше в нас и ние в него“ както казваше поетът революционер да, но ние го забравихме улисани в оцеляването си !
Всеки пазеше порязаницата докато забравяхме какво е родолюбие, какво е род, какво е семейство, какво да обичаш и да бъдеш обичан докато забравяхме какво е да си човек, да те боли за другия и докато спряхме да изпитваме болка вече не чувстваме, не се смеем, не се радваме, а има само едно чувство – глад и жажда !
Матрицата на промитите ни мозъци ни завърна до положение почти след ембрионално ниво – храна, спане и без право на глас, на мнение, на виждане и на нищо !

Вече сме идеалните роби, живеем за да работим, работим за да ядем, ядем за да имаме сили да работим и това е !
Който колкото издържи !
Хората, който истински им пукаше, говоря в минало време, са с дела и производства и се спасяват по единично, а други няма !
Назидателно ще бъдат смачкани и потушени всякакви искри на патриотизъм !
Всички идеалисти са приковани на Голготата впуснати да се борят с вятърните мелници и безвремието докато делят залъкът си на две или четири, а единствената победа, която могат да постигнат е ако имат късметът лудостта да ги застигне преди агонията на смъртта!
Истината е, че циркът е по сценарии и тези, който платиха НОВИТЕ знамена и портрети са същите, който ще ви закопчаят оковите !
Истината е, че светът е изтъкан от интереси и пари, а когато става дума за пари няма религии, няма партии, няма политики, няма нищо, което да може устой на икономическата буря, а никой не иска тази робска страна България и след като тук няма интереси няма и кой да ни освободи, че той да ни пороби !

 

Единствените, който имат интереси са Турция и те си ги постигнаха !
Да ме прощавате ама на площада имаше шепа хора, шепа, която е пълна с въглени, който никога няма да позволят шепата да се свие в Юмрук !
Много от присъстващите ще ме разпознаят като човекът зад тези думи и слова и аз съм ги разпознал като въглените, който ако не могат да те изгорят то ще те очернят, а чернилката ще я видите в коментарите под статията ако успее да просъществува като такава и не бъде свалена !
Искам да поздравя Бойко ефенди, Местан Паша и гарнизоните на всички еничарски корпуси позиционирани на хранилка в Народното Събрание!
Да ме прощават и всички Рокери и граждански отряди именуващи се на паметници и дякони, да ме прощават и паравоенните организации и граждански патрули и ултраси, футболни фенове и всички грижливо организирани, който по заповед не присъстваха на това събитие! Е няма кой да им плати затова е така, няма кой да плати за свободата ви така е !

Автор, защо Ви е автор като и аз като Вас спирам да чувствам болка, тази болка, която подхранваше гневният дух, който движеше борбата, която пък осмисляше животът! Е искам да легна до лъвът и аз да погреба последната капчица надежда там с последната сълза за отдавна загубената България !

Защото тази надежда докато е жива ще ми пречи да бъда роб, да бъда овцата в стадото, а никой не може да бъде победен докато сам не се предаде, а ние предадохме българският Лъв, предадохме себе си, родът, гените и бъдещето на децата си !
По-добре сам да избода очите си и да изтръгна сърцето си, от колкото да чакам някой псевдопатриот да направи това !
Няма я вече България !
Нямаме вече и мене за мен ще бъде чест да погребът частица от мен там до Лъвът там където погребахме България!

Да ме прощават сърцатите да се сърдят тези който знаят че съм прав!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.