Огън служба не остана

Огън служба не остана

С тези думи всеки Мъж някога е броял последните дни на донаборната си военна служба! Бавно се нижат броените дни така !

Казармата, тя правеше от младежите мъже и няма Мама, няма Татко, няма и Батко, а тук си ти сам пред предизвикателствата на войнишкият живот ! Ставане рано, ред, дисциплина, физическа подготовка и всичко под строй ! Всичко по конец – Спалното помещение проверка на леглата, на шкафчетата и всичко е по стандарт, който трябва да покриеш и няма не мога, няма не става, а учиш се бързо и това е!

Много от нас си спомняме за казармата като най-добрата школа, която сме завършили ! Школа, която ни учеше да бъдем силни на ред, дисциплина, на послушание, на работа, на санитарни навици дори и на юридическа култура – знаехме законите и уставите, знаехме цената да нарушиш закона ! Тази юридическа култура и това спазване на закона се пренася и в цивилният живот !

Efekt 2

Ето как възпитаваше казармата – имаше извращения, имаше безумици, имаше абсурдни заповеди, имаше гаври, имаше от всичко, но в крайна сметка казармата от сополанковците на мама правеше мъже силни, здрави, подготвени физически и психическа да носят оръжие с цялата отговорност произлизаща от това ! Мъже, който са готови да бранят родината, територията и населението на страната си !

Сега какво е ? Какви са младежите днес? Къде е патриотизмът и родолюбието днес? Кой, кажете кой ще пази България от враговете отвън и отвътре ? Няма кой и това е ! Враговете отвътре съсипаха не само казармата, съсипаха всичко ! Те съсипаха не всичко от миналото на България, но и бъдещето на идните също проклеха децата ни с огромният брой кредити, който трябва да връщат ! Проклеха старците като им откраднаха парите и сега ги измъчват с мизерни пенсии ! Проклеха и нас самите – болни, без работа, без доходи, захвърлени на милостта на обществото !

А то обществото все повече се капсулира и като ракови клетки сме станали на умиращо тяло ! Някога се клехме във вярност на тази държава, а днес тя ни измени, прокле ни всички да мрем в геноцид наложен от някогашните врагове на страната ни отвън и изпълнен от сегашните врагове отвътре ! Не можем да върнем социализмът в онзи вид, но можем да върнем казармата, можем да променим този вид на тази грешно разбрана демокрация, на тази мутирала върхушка и народа да се вдигне като градушка и да ги повалим или да сведем глава и да си замълчим !

Аз викам огън служба не остана за да се вдигнем всички в цялата страна без етнос, без партии, без политици и да изринем тази измет от властта !

Време е да изхвърлим боклука, време е за възмездие, време е да защитим родината си от враговете отвътре и отвън, време е за всеобща мобилизация, време е да се стоим на Орлов мост, на жълтите павета и да изхвърлим всички боклуци ако искаме да имаме внуци !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.