ООН и Хага в услуга на НАТО срещу Русия

ООН и Хага в услуга на НАТО срещу Русия


Започва делото между Русия и Украйна в Международния съд на ООН в Хага Киев обвинява Москва за нарушаване на конвенции в Източна Украйна и Крим Днес трябва да започне изслушването на украинската страна в Международния съд на ООН по делото срещу Русия, предава Агенция Фокус. Украйна е подала иска в Международния съд на ООН, който решава спорове между държави, през месец януари 2017 г.

Обвиненията към Москва са за нарушаване на различни антитерористични и антидискриминационни конвенции на ООН, чрез подкрепянето на сепаратистки групи в Източна Украйна и полуостров Крим.

Сега международният съд в Хага ще трябва да решава това, което е решено отдавна !
Или това е поредният опит за вмешателство отвън върху волята на хората от Крим ?
Русия e най-големият трън в задника на САЩ, а сега трябва да бъде заклеймена като агресор и да бъдат инкриминирани нейните политики !
А в това време как се промиват мозъците на украинските деца и подрастващите, че руснаците са нещо зловещо !

Efekt 2

Пред очите ни се създава една изкуствена война, която да въвлече Русия в един конфликт, който Украйна не може да спечели, но това не е воля на Украйна, а на Запада !
А Запада обича да воюва, но с други ръце, а не със своите !
А Меркел по всичко личи, че е забравила уроците на Втората Световна война ! И сега този Европейски съюз, в който сме и ние България слага една разделителна линия зад която и България може да се озове от страната, в която падат бомби !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.