Операция „Хидра” е в ход

Операция „Хидра” е в ход

Интерпол и Европол стартират невиждана по мащаби операция „Хидра” в 190 държави

Целта е да бъдат разкрити и арестувани тези, които движат мигрантските потоци и прибират тлъсти печалби.На общо оперативно съвещание на Интерпол и Европол в Лион е приет план за операция „Хидра” за борба с незаконно влизащите в Европа мигранти. Това става ясно от публикувано съобщение на страницата на Интерпол. „В тясно сътрудничество с Европол специалисти от оперативната мрежа на Интерпол ще обменят информация от полицейски източници в целия свят, за да се противодейства активно на нелегалната миграция”, се казва в съобщението.

В операция „Хидра” ще се включат полицейските сили на 190 държави, като основната цел ще е да се разкрият и арестуват тези, които организират мигрантския поток и прибират огромни печалби.

Efekt 2

Операция „Хидра” е в ход

Към сътрудничество с Интерпол ще бъдат привлечени и страните от Африка и Латинска Америка, които отдавна се борят с незаконно преминаване на хора от една държава в друга.
Източник: blitz.bg/news/

Ние от Blife.eu ще добавим и нашият коментар: След като от Съоснователят на Facebook Марк Зукърбърг обеща да предостави безплатен и качествен интернет достъп на цяла Европа за милите ни мигранти Сириската армия хакна всички джихадиски сайтове. Кой иска да са координирани джихадистите и кой не ? Силно се съмняваме, че именно тези две структури ще изпълнят заканите си! Най-много да пият по една кола специална селекция пак от Американска компания ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator