Оставка на Бъчварова или за театралната постановка „трафикант на трафикант око не вади“ !

Оставка на Бъчварова или за театралната постановка „трафикант на трафикант око не вади“ !
Оставка на Бъчварова или за театралната постановка „трафикант на трафикант око не вади“ !

Тихо мълком по медиите се прониза една новина за един безпрецедентен скандал !
Заглавие в пресата :

„Бъчварова помилва зам.шефа на „Гранична полиция”, “понижи го” на нова ръководна длъжност”!

Зам.-директорът на Гранична полиция Йотко Андреев, който беше освободен от длъжност, след като избухна скандалът, че е дадена обществена поръчка за превоз на мигранти, няма да бъде уволнен,а понижен в длъжност.

Това стана ясно от думите на вътрешния министър Румяна Бъчварова в парламента.
„Има различни възможности за наказания, но спрямо него е понижаване в длъжност”, аргументира се Бъчварова.

Efekt 2

През август избухна скандал за това, че мъж, обвинен в нелегален трафик на имигранти, е спечелил обществена поръчка на “Гранична полиция” за превоз на незаконно преминали границата чужденци в рамките на една година. Тогава последваха светкавични оставки на шефа на ведомството главен комисар Антонио Ангелов и на неговия заместник старши комисар Йотко Андреев.

Сега Йотко Андреев е преназначен на друга ръководна длъжност – стана ясно от думите на Румяна Бъчварова.Бъчварова Оставка

„Аз мисля, че трябва много внимателно да се действа с наказанията по отношение на служителите, защото всеки може да направи грешка, да не съобрази една или друга ситуация. Трябва да дадем възможност всички хора, които имат професионален опит, да останат в системата”, категорична е Бъчварова.

Тя обясни, че в момента се търси възможност „Гранична полиция” сама да превозва мигрантите и за целта се осигуряват автобуси.

По искането на Патриотичния фронт всички бежански центрове да бъдат изместени извън София, Бъчварова каза, че ситуацията е такава, че нямаме варианти за това. Тя уточни, че центърът в Овча купел, където имаше напрежение последните дни, се охранява добре.

Относно исканите от страната ни 160 милиона евро от Европейския съюз за справяне с бежанците, вътрешният министър обясни,че в тези пари влизат разходи за техника, камери и оперативни разходи, но програмата ще бъде представена, когато отпускането на парите стане факт.

Това споделиха от: offnews.bg

По рано ние писахме: ВИЖ ТУК !

Ние от Blife.eu как можем да коментираме това, което се случва в страната ни освен да останем с едни ОГРОМНИ съмнения, че става дума за корупция по най-високите етажи на властта !

И това правителство на ГЕРБ и коалиционните им дружки издигнаха тази дума корупция на най-високи нива!

Не е тайна за никого вече в страната, че каналджиите са покровителствани от МВР, което реципрочно означава, че МВР прибира тлъсти суми от трафикът на джихадисти, терористи и всякакви камикадзета и ислямисти !

500 евро таксата да ги пропуснат през границата после още няколко хиляди за да ги уредят с паспорт, още няколко хиляди да ги закарат до Европа!

И това няма как да се случи в страната ни без знанието на МВР, а МВР в страната се управлява от Бъчварова ! А над Бъчварова е Бойко Методиев Борисов, а над Бойко е само Аллах !

Как за пари се залива Европа с джихадисти и всякакви окупатори или социални туристи? Нима от Брюксел не виждат и не знаят, че огромният проблем на Европа щеше да е в пъти по-малък ако в България си вършеха работата и границата ни бе охранявана !

Ето защо ние крещим „оставка“ всеки ден, но Европа знаят източника на проблема и че скоро това правителство трябва да го няма !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.