Отворено писмо до всички медии и българи!

Отворено писмо до всички медии и българи!

Отворено писмо до всички медии и българи
Отворете сърцата си, разумът си, отворете очите си! Искаме да помолим всеки, който има възможност според възможностите си да се лиши от нещо в името на най-ценното ни словото!
Главният редактор на сайтът АФЕРА.БГ Веселина Томова бе обект на многогодишен тормоз и репресия на ченгеджийската мафия за това, че тя изкарваше кирливите ризи на управляващите на мафията, на корумпираните ченгета, на всички, които работят против народът Български!

Веселина Томова е най-мечтаната цел на управляващата хунта, защото с острият си език тя безмилостно показваше истината такава каквато е !
За това правителството на ГЕРБ в съзаклятие с всички останали се прицели именно в нея! За назидание на всички журналисти в страната ! Не Ви моля като издател, не ви моля като колега журналист моля ви като Българин, който като Вас иска да бъде информиран !

Веселина Томова е най-голямата разследваща журналистка, която от години вади кирливите ризи на управляващите силна и безкомпромисна жена, но все пак жена!
Днес обаче тя е ранена в сърцето и загуби дело от едни ченгета със зависим съд и послушен прокурор прочетоха присъдата и !

Efekt 2

Но войната против Веселина Томова, главен редактор и собственик на сайтът АФЕРА.БГ, е война и срещу всички сайтове и медии, срещу всички блогъри, писачи и хора търсещи справедливостта !

Тя не пише за рейтинг или трафик, тя пише за нас и сега ние трябва да си върнем жеста за трудът от десетилетия насам от самата нея !

афера.бг
Афера.бг

Призоваваме всички, за които свободното слово е свещена ценност, да подкрепят „Афера“, като преведат пари на тази банкова сметка:

Райфайзенбанк BIC: RZBBBGSF IBAN:

BG93RZBB91551007338645

ЛЪКИ АФЕРА ЕООД!

Необходимата сума е 10 000 лева. Скъпи Бунтари, журналисти, будители, баровци, бедни и богати, всеки от Вас да изпрати на тази банкова сметка колкото има възможност !

Споделете на стената си тази публикация да достигне до повече хора този апел, тази молба, защото загубим ли АФЕРА.БГ губим свободата, не само словото !
Губим битката срещу паралелната държава !
Нашата медийна група всеки ден ще публикува това съобщение до набирането на нужната сума !

Без въпроси за личен превод или paypal, western union и други !
Ченгета съдят Афера, ченгета следят всеки превод без дарения и на ръка като посочена е банкова сметка и всичко трябва да бъде чисто и законно !
Защото законът е над всичко и всеки !
Пишете като основание – дарение !

Ние Ви умоляваме всички, който и както може да помага !
Няма да се дадем на мафията да победи Веселина Томова, няма и да им позволим да смажат свободата на словото!

Молим Ви, умоляваме Ви да се лишите от някой каприз и да направите банков превод, който с колкото може !
Да им покажем, че Българският дух е несломим да спасим един будител, да спасим и самите нас !

Защото в началото бе словото, не мафията!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.