Отива си 2017г., а с нея и

Отива си 2017г., а с нея и
Отива си 2017г., а с нея и надеждата за по-добър живот!

Равносметката е направена! Затворени над 400 училища! Затварят се и десетки болници ! По улиците ни има повече дупки отколкото кратери на Луната !

Събрани са над 380 000 000 лева от ВИНЕТКИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ за пътища строени от времето на Комунизма ! Отиват си младите от страната без да поглеждат назад, без надежда, че някога ще се върнат у нас ! Отиват си и старите от болести и бедност !

Отива си 2017г. и какво ни оставя в алманаха на историята ? Оставя ни по-бедни, по-гладни, по-болни като народ, но той няма значение, нали ? Оставя ни една ограда, която е важен стратегически обект ! Оставя ни още десетки милиарди заеми, които не се знае кой ще плаща !

Efekt 2

Остави ни продадена гордост, народ без държава, държава без нация, нация без гордост ! Стотици инвалиди ще са оздравели ненадейно според ГЕРБ и без това върви процедура в ТЕЛКОВЕТЕ за сега административна, но скоро и по-активна !

Какво ни остави ли, инфлация, която ще расте и цени, които се вдигат, още такси, още заеми, още ограбени хора ! Но пък и Банките не седят и гледат частните съдия изпълнители,  които също безчинстват като Хайдути ! Хайдути, стара дума забравена днес !

Някога всички са хващали гората когато не са съгласни с поробителя ! Днес Балкани няма, а където има ги изсичат било за писти, било за пътища, било, защото продават дървата за пари и още пари ! Днес като ти писне и влизаш във Фейсбук и какво от това, че тя цензурата там е голяма и кучетата си лаят, кервана си върви ! Златото ни излиза от страната, децата ни, билките, дървата и всичко дето що може да се изнесе !

И така какво ни оставя за 2017г. кажете си в личен план, по-добре ли живеете? Каква е разликата от Борисов 1, 2 и 3 ставаме ли по-богати и щастливи, ставаме ли по-добри! Грабежът продължава, хунтата пак ви управлява дали с демократи, или с патриоти, или с прегръдката на ДПС всичко си е постарому ГЕРБ пак ви краде ли, краде ! Какво ще ви донесе 2018 година запомнете !

Ще има нови мерки за сигурност, които ще донесат още диктатура ! Ще има нови заеми, нови дупки, нови данъци, нови глоби и нови по-строги закони за хората, а не за политиците, но пък ще има и пълно затъмнение на свободните медии, така наречените фалшиви новини !

Всичко ще е цветя и рози в ефира на телевизията и в радиоефира ! Ще има още лъжи и още от тях, но пък ще има избори, в който Вашият избор е без значение, ще има и приказки за стабилност и икономически растеж, които Вие няма да разберете и когато се обаждаш на 112 за да съобщиш, че пак са те обрали думата „сигурност и стабилност“ от Устата на Цветан Цветанов си спомни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.