Откачи този Цецко

Откачи този Цецко


Откачи този Цецко
Цветанов потвърди, че ГЕРБ губят изборите!

Това, че субектът с неправилна форма на главата след идването си от страната на Янките запя, че видите ли Русия щяла да се намеси в България и едва ли не Руски хакери ще хакната системата на ЦИК и ще манипулират данните!
То система няма и всички протоколи се въвеждат на ръка ама хората де да знаят !

Откачи този Цецко като във всяко нещо вижда хибридна война ! Жалка дребна душа е Цецко и ако обикаля студията и злослови срещу Русия за да заработи соросоидната си заплата и за да усвояват средства с Мария Грабиел от ЕС !
Само ще напомним!

Efekt 2

Йоан Златоусни: „Във Времена на Изпитания слабият търси виновният, силният търси Бога“!

След като оправда неуспехът си на президентските избори с фалшиви новини и тролове. Цветанов сега започна да се оправдава предварително с хибридни войни и руски хакерски атаки !

Явно Социолозите ще излязат прави, че ГЕРБ си отиват!
И всичко това е, защото изборната машина на ГЕРБ е счупена!
Явно има натрупани много грешки в бордовият компютър, а на прост език можем да кажем, че откачи нещо този Цецко!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.