Официално започва тормозът над бизнесменът Бенчо Бенчев

Официално започва тормозът над бизнесменът Бенчо Бенчев


Днес 13.08.2018г. Прокуратурата официално ще връчи обвинителен акт на бизнесменът Бенчо Бенчев за укривателство на Димитър Желязков!

Стана ясно, че днес ще бъде определена и мярката за неотклонение на същият!
Като се има в предвид здравословното състояние до което бе доведен Бизнесменът най-вероятно мярката ще е по-лека !

По всичко личи, че това скалъпено дело си е чисто политическо ! Досега не чухме да се изказват експерти, но пък по казуса се изказаха почти всички политически партии и техните лидери ! В крайна сметка той не е укрил Митьо Очите в собственият си дом нито в тайник специално направен за тази цел !

Efekt 2

Това си е тормоз за които България ще плати скъпо и прескъпо, ако недай се Боже не се случи нещо с Бенчо Бенчев!
Ударът по него не е само по парите и бизнесът му, ударът е по честа и достойнството му !

Ударът е по името му !
Днес мафията не изпраща момчета с бухалки, не изпраща силоваци, днес мафията изпраща ДАНС, ГДБОП, НАП или НОИ, а това е истинският БОЙ !

Едно е ясно обаче цял живот един човек гради име и в един момент името му се замества в един политически скандал и медиите бухалки на управляващата мафия започват да те клеветят и очернят !
Очернят казваме, защото те са като въглените, ако не могат да те изгорят то ще те очернят!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.