Официално от БНБ: Всяка седмица в България се появяват по 3-ма нови милионери!

Официално от БНБ: Всяка седмица в България се появяват по 3-ма нови милионери!


Всяка седмица в страната се появяват по трима нови милионери.
В края на септември броят на депозитите на граждани със суми над 1 млн. лв. в тях е 862, което е нов рекорд, сочат данните на БНБ. За три месеца милионерските депозити са нараснали с 36 броя. А общата сума в тях е 2,133 млрд. лв.

В рамките на година милионерските депозити нарастват с 87 броя (11,2%), а общата сума в тях се увеличава 282 млн.
(15,3%). Най-голям ръст обаче има при влоговете със суми между 500 хил. лв. и 1 млн. лв. Те се увеличават със 17,5% за година до 1508 броя, а общата сума в тях нараства с 16,9% до 1 млрд. лв, пише „Труд„. На второ място по ръст са влоговете със суми между 200 хил. и 500 хил. лв., които като брой и като обща съхранявана в тях сума нарастват с около 16%.

Сериозен ръст от над 11% има и депозитите със суми между 100 хил. и 200 хил. лв. Оказва се, че най-много нарастват депозитите на хората с големи финансови възможности. При по-малките влогове със суми от 20 хил. до 100 хил. лв. увеличението на спестяванията е по-бавно и е в рамките от 7% до 9% за година. При по-малките влогове ръстът на спестените суми е още по-малък.

Efekt 2

Броят на най-малките влогове до 1000 лв. и общата сума в тях дори намалява. Оказва се, че депозитите на богатите нарастват най-бързо, а бедните теглят от спестяванията си, за да вържат семейния бюджет.
Източник: ko4.bg

И така на практика милиони обедняват, но пък за сметка на това десетки забогатяват ! Естествено това са поставени лица или близки такива до управляващите, защото без ГЕРБ да ти даде не можеш да забогатееш ! Дори да намериш начин те ще намеря много малки начини да те съсипят и ограбят за да не даваш лош пример на съседите си, да не ги караш да мечтаят, че могат да напуснат блатото на контролираната бедност!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.