Още по темата за Ветко Арабаджиеве! Двойните стандарти в Страната са видими резултати от управлението на ГЕРБ .

Още по темата за Ветко Арабаджиеве! Двойните стандарти в Страната са видими резултати от управлението на ГЕРБ .
Задържаха Арабаджиеви в Барселона

Маринела и Ветко Арабаджиеви са задържанивъв вилата на Георги Семерджиев в Барселона, където и други влиятелни българи имат къщи. Властите на Испания ще преценят дали и кога да проведат екстрадиция.Обвинението срещу Арабаджиеви е, че в свързвани с тях имоти в София, докато те са били в чужбина, са открити големи суми пари в брой – първоначално бяха обявени 10 млн.лв., след което бяха намалени до 600 000 лв.

Това обаче не е нарушение на закона. Арабаджиеви са декларирали 25 млн. лв. доходи и са платили данъците върху тях – също в милионни размери, за разлика от ФК Левски, Мюфтийството, 24 часа, Стандарт и други, към които НАП обаче е повече от благосклонна и не само не си събира парите, които са наши – на данъкоплатците, но току-що новата вече официална управляваща коалиция ГЕРБ – ДПС дори опрости 10 млн. задължения на мюсюлманското вероизповедание, плюс това ще изплаща и заплатите на имамите, които ислямизират смесените ни райони.

През последните 5 години на всички представители на фамилията Арабаджиеви и компаниите, свързани с тях са проведени огромен брой ревизии.
Те обаче не са приключили с резултат, който да доведе до разследване.
Вследствие на това, държавата сама реши да повери на същите компании домакинството на европредседателството на България, което те успешно проведоха между януари и юли миналата година.

Efekt 2

Малко по-късно беше арестуван синът им Вълчо Арабаджиев Младши.
До момента в съда няма представени доказателства за извършено от него престъпление, стана ясно от тв репортажите от делото. Цитираните обстоятелства като например, че фирма на баща му е изплащала висока заплата на сина и че му е поела разходи по образованието в чужбина не са нарушения на закона.
Източник: 19min.bg

Двойните стандарти в страната са видими резултати от управлението на ГЕРБ! „Богатите също плачат“ е любим сериал на народа, но какво се случва зад това? Как едни бизнеси отиват във владение на други хора?

Как едни милиони сменят собственика си?

Нека Цветанов излезе и каже колко милиона взе от тези хора за да не ги закача?

Истината е, че се грабят и щавят всички и бедни, и богати като за последно, защото ГЕРБ си отиват и гледат да откраднат колкото се може повече!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.