О, неразумни и юроде

О, неразумни и юроде


„О, неразумни и юроде!
Поради что се срамиш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език”?

Pi6ete na majmunica I s latinski dumi, а za6o sled kato imame na6e pismo I 4etmo ???
„Или българите не са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци.”

Защо забравихме за траките наши народ втори по големина в света според Херодот, защо забравихме за тракийските царе, защо?
Как Омир ги описа, че с коне по-бели от сняг и по-бързи от вятъра, как с доспехи от злато и сребро неприсъщи на смъртни!

Efekt 2

Защо забравихме кой сме, какви сме, от къде идем и какви са гените в кръвта ни, защо се срамувате да се наречете Българи ?
Нима забравихте, че Българинът, макар и беден е бил с дух непобедим, с духовна сила несравнима и робство той не търпи, спомни си за Спартак и ти като него Бъди !
Спартак роден в Тракия променил една завоевателна империя с меч в ръка не е ли пример, че Българин не търпи робство и когато иска може и света да прекрои !
„От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели.”

Когато Българинът се е покръстил и е носил Господ Бог в сърцето и душата сме били сила несравнима на земята!
Забрави ли Българино и за Борис в столицата Плиска, тук където Аспарух е казал ТУК ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ ?
Забрави ли завета на предците си, че и „камък не няма дадем от земите Български“, а днес какво означава думата КОНЦЕСИЯ, кой ще ми обясни ?

Или да продаваш род и родина е най-печелившото занимание на антибъгарското поведение на правителството наше или ваше щото Вие си го избрахте ?!?

„Така от целия славянски род били най-силни и най- почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история.”
Из „История славянобългарска” Паисий Хилендарски !

Днес Ви питам забравихте ли Турското робство и реки от кръв след зверските кланета в Батак, че пак се кланят вашите политици на султана ?
Забравихте и заветите на Левски, Ботев и Бенковски и това, което Вазов Ви е завещал ?
Забравихте и безброй славни битки, в който Българският войник е пазел всяка педя със своят кървав щик !
Забравихте дори когато Българската страна бе и бойна кула на социализмът и границата наша бе най-пазената в света, а днес какво е – всеки ден идват орди джихадисти, а само Тервел ако беше жив нямаше да е така !

Забравили сте всичко хубаво и родно, прегърнали сте вносното и чалгата щото е било модно !
Колко медали Българите взимаха по света за да издигнат знамето с трите цвята над другите и над света да бъдем горди и с вдигнати чела да казваме „Българин да се наричам първа радост е за мене“, ти си спомни ?

Днес предали сме се, забравили от где идем, а и на къде вървим! Станали сте като стадо или сурия с глави наведени, че „покорната глава сабята не я сече“, а сабята сече и тези дето са на дръвника, сече ли и сече децата ви и кръвен данък – пак са си отишли!

Позволили сме да отлетят като птици по света и да свият те гнезда в чуждите държави и без надежда пак да долетят над бащино им огнище ! Защо се срамиш да се наречеш Българин ли, ами то си е за срам !
Таз страна или вече територия населена с гета идват и други друговерци и скоро ще кажат, че това е тяхно, защото Аллах им бил наредил, а правителството докато ни нарича лош материал ще бъдете не човеци, не и хора, а риби плаващи в отрова докато Ви изтребят до един !

Слави Трифонов президент
Време е робът да въстане и да каже така няма да стане !

Време е да изхвърлим боклука, време да рестартираме страната за да има сполука !
Време е всеки му да се въздаде според делата му, време е да ги изправим до стената !
Време е всички да въстанем и да прочистим страната ни от крадливи политици, от олигарси и фанатици !
Време да сменим властта и да им покажем, че тук народът има тежката си дума !
700 000 вече се подписаха, че искат промяна, а съдът ви каза „вашата мама“ !
Време е да покажем не на думи, а на дела, че в тази страна на власт е суверена !
Време е за нова алтернатива на управление в страната, ако трябва ще построим пак от пепелта и от калта рамо до рамо аз и ти, но ние сме длъжни България да спасим !
Скоро тръбата ще свири и сбор да покажем, че сме народ да се слеем в едно и да кажем ясно и да заявим, че ТУК ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ И НИЕ ЩЕ Я ПРОМЕНИМ!
Длъжни сме, не защото дедите ни тази страна са ни завещали, длъжни сме, защото от идните назаем сме я вземали !
Време е да изхвърлим боклука и да го направим всички без да ни пука !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.