Пазарджик в подкрепа на Раднево !

Пазарджик в подкрепа на Раднево !
Пазарджик в подкрепа на Раднево !

След като от Гърмен отидоха лично в Раднево да подкрепят своите събратя, сега и младежи от Пазарджик се събраха за да изкажат своята подкрепа !

Наистина всички, който сме съпричастни към това, което се случва в Раднево трябва по някакъв начин да заявим подкрепата си !
Нека Хората в Раднево знаят, че не са сами срещу жандармерията и полицията, която е на страната на Циганите !

Припомняме, че именно в Пазарджик е една от най-горещите точки с Циганските Гета, който там се трансформират в Джихадисти естествено, че са финансирани за това както и се финансира ислямизацията на циганите в цялата страна !

Efekt 2

Местните хора казват „добре, че лидерите им са арестувани иначе какво ли щеше да стане до сега и тук“!
Местната власт за сега в Пазарджик забрани носенето на Бурки, наложи се и лично Цацаров да отиде там за да се прокара тази идея! „Това е следващият по-опасен вариант на българската цигания – въоръжена, финансирана и радикално ислямизирана“ казват хората там!
От години има цели села в Пазарджишко където са облекли чаршафите и никой не работи и плащат им само да се молят по пет пъти на ден, а какво става на тези молитви, как им промиват мозъците и как ги манипулират?

Държавата умишлено нехае и си затваря очите за това !
„И ако в Пазарджишките Гета празнуваха атентатите в Париж, може и утре да празнуват атентатите в София“ казват някой младежи !

Пазарджик Раднево
Но цензурата и антибългарското правителство, не дава и дума да се продума за това !
Кой иска това в България ?

Пазарджик Раднево

Кой взима пари да се случва това в България? Кой е виновен за ислямизацията на циганите в България?
И кой утре ще ги поведе на свещена война срещу Християните именно тук в България ?

Това са все въпроси на който правителството и службите знаят отговорът, но и за пари си затварят очите !
Някой казват, че проблемът с циганите е малък и че това не е сериозно !

Някой казват и че Циганите за пари стават всякакви, казват и че циганите станаха за пари Евангелисти, а сега и се правят и на Ислямисти, но нима за пари от Ислямска държава не Убиват, нима и на войниците на НАТО не им плащат да стрелят, нима за пари не се водят войни ?
Става страшно и ние трябва да спрем това ако правителството е абдикирало от задълженията си !
„България над всичко“ казаха в Пазарджик и ние така ще кажем „България над всичко и всички! Бог да пази България и ние да я защитим“!

Снимки : Лазар Матакиев

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.