Пази Боже България

Пази Боже България


Пази Боже България !
Премиерът пътища строй, а хората в безпътица по тях!
Свободна страна сме със странна свободия, в която закон за кокошка има, а за милионите не важат законите! Свободата е за богатите като за робът свободата е химера, а богатите могат да си купят свободия!

По принцип имаме устройствен план – всеки се устройва, който както може !
От векове сме държава на кръстопът – дедите ни са бранили този път, но този път никой не ни брани и дребните амбиции платени със сребърниците на Юда продават гражданството ни на хората от Юга !

Политическата ни конюнктура е от бивши, сегашни и бъдещи министри нанизани като мънисти в гердана на премиера !
И тези министри амнистираха греховете на предните, а те пък ще грабят от бедните и така „гарванът гарвано око не вади”!
Страната ни е разделена на 265 политически партии и на 40 000 НПО-та и Бог знае колко фондации и Граждански Сдружение и на 7 милиона променливи мнения.
Делим се на бедни и богати, а броят на бедните не спира да нараства, а броят на богатите пък намалява и на практика средностатистически на всички животът им се влошава !

Efekt 2

Столицата ни има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. След идването на ГЕРБ обаче стана

обратното – уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата.
Под уличница разбирай продажна жена – предатели – национални предатели!
Както се казва в един филм: „Много предатели брат”!
Иначе сменихме държавният строй, ама сега нищо не е под строй дето се казва всичко в държавата е в хаос, а само в мафията има ред и затова и в паралелната държава всичко е наред!

Държавата се управлява от хора, според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора. А случайностите управляват страната, макар в мафията да казват, че нищо на този свят не е случайно !

България търгува с всички държави било то в ембарго или с наложени санкции даже и с несъществуващи такива като Ислямска Държава! Но случва се и обратното – всички да търгуват с България.

Националният девиз на държавата е „Съединението прави силата“, Надписът е поставен върху разединеното Народно Събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението и тя се намери – парите ! Така се съединяват за пари, че се чудим дали всички не са от една партия като в Комунизма – „за”, „против” няма, „въздържали се” йок !

Държавният девиз на нацията пък беше „Боже пази България“! Имаше го на монетите, но сега смениха монетите и ни оставиха на Божията милост !
И така дойде царят дадохме му 800 дни да ни оправи, а после дадохме 10 години на охранителят му да ни оправи и какво – „цар далече, Бог високо” и никой не ни оправя, но поне оправят себе си !
Все чакаме спасители и освободители, все чакаме друг да ни оправи, а оправянето идва с оправяне! Трябва да запретнем ръкави и всички заедно да си оправим страната, заедно да си изхвърлим боклука от властта, но сме заети да оправяме нас самите – да ходим на работа, че който не работи няма да яде и за едното ядене и пиене живеем и в него се измерва успехът на тази нация!
Хайде наздраве, да сме живи и здрави, да си хапнем и да си пийнем тази година и да посрещнем новата с пълни кореми и празни кесии, хайде догодина до Амина и все в немотия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.