„Панама гейт“ или „Мангала гейт“

„Панама гейт“ или „Мангала гейт“
„Панама гейт“ или „Мангала гейт“

За повечето тарикати, който не искат да плащат данъци има така наречените офшорни фирми след добре продиктуваният сценарии на Джордж Сорос, и неговият фонд за разследване и така нареченият скандал „Панама гейт“ целящ да хвърли светът в хаос и да се пренасочат парични потоци по посока САЩ, а мафиотското ни правителство изтърва уникалният шанс България да привлече огромни инвеститори !

Сега е момента мафиотското ни правителство да направи реклама на нашата страна, че тук се гарантират много по-добри параметри за укриване и изпиране на прави !
Конституцията ни може всеки да я промени както си иска за някой друг долар! Та защо не държавата да гарантира ВИП на всеки, който инвестира в нашата страна !

Сумите за регистрация на офшорна фирма започват от 1420 евро, но пълният пакет услуги като адрес, пощенски, банкова сметка, телефон и одит възлиза на 10 000 долара като включва и управител и месечен одит ! Та нашето правителство може да отвори не офшорна зона, а мангалска зона и без това кандидат управители се раждат всеки час ! Какво имаме в предвид ли, ами тукашната фирма може да натрупва всякакви задължения и такси както и глоби, да не плаща заплати, нито осигуровки, а дори да тегли кредит и накрая да се прехвърли на някой бай мангал, който няма нищо на негово име и така Българските офшорки предлагат много повече екстри за много по-малко пари !

Efekt 2

Второ могат значителни цифри да се перат в страната, защото пак „Манго Комерс“ продава фактури както на Илиянци така и в Димитровград как не са се сетили да отворят палата и на Пловдивският панаир! Та вкарваш примерно 50 млн. евро в БГ, изпираш 45мл.

Открадваш от системата и държавата още 10 млн. и накрая натрупваш глоби и разходи и задължения за още 10 млн. Даваш 3000 лв. на някой бай мангал и купува фирмата с всичките и задължения ! Е ако трябва да има скандал в България за „Панама гейт“ защо скандала да не се прекръсти на „Мангала гейт“. Колко стотици милиони само от ДДС губи страната на година от продажбата на такива фирми на мангали, но това не е повод за скандал, това е повод за натрупване на капитал в партийните каси !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.