ПАНИКА И ХАОС В ДЪРЖАВАТА!

 

ПАНИКА И ХАОС В ДЪРЖАВАТА!

ВИЖТЕ КАКВО ПУБЛИКУВА полк инж Кирил Стаменов.

ПУБЛИКУВАМЕ БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:

Efekt 2

ПАНИКА И ХАОС В ДЪРЖАВАТА!
Нямаше и никога не е имало по-голям цирк и резил както днес в българското парламенте!
Дупедатите от всички партии за малко да се изпотрепят с обиди, цинизми и почти физическа саморазправа! Имаше и някакви клоуни облечени като извънземни …

Пълна порнография! И все пак, управляващата ни, некомпетентна банда сбъркана и умряла от страх успя в паниката си да гласува безпрецедентни мерки, невиждани досега в България, дори през войните! Затвориха държавата, въведоха почти военно положение, полицейски час, въведоха график кой на колко години може да посещава магазини за храна, аптеки … Такава паника и страх няма в цял свят, дори в държави които са по-засегнати от нас!

акава паника и страх от управляващите ни идиоти се предава и на обикновения човек… Ние ли поставихме тези обикновени идиоти и паникьори, най-обикновени страхливци във върховния закондателен орган в собствената си Родина? Ами ние – защото сме идиоти и назначихме малоумници да управляват държавата на българите! Идиотите май сме ние, обикновените българи…

В българската държава вече не можеш да се събираш със семейството – може, но само по двама! Не можем да се виждаме с приятели, близки, не можем да напускаме населените места в които живеем, нямаме право да виждаме и грижим за болните си родители, близки живеещи в други градове, села и паланки!
Ще има КПП-та на всички изходи и входове на всички населени места! Какво е това? Грижа за народа или коцлагер?
ДА МРЕМ ПО-ДОБРЕ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

https://www.facebook.com/kraptorst/posts/650662895698980

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.