Парите за ЧЕЗ идват от „Ислямска държава“ най-вероятно!

Парите за ЧЕЗ идват от „Ислямска държава“ най-вероятно!


В не един или два доклада на ЦРУ става дума за съмнителни сделки с „Ислямска държава“ свързани с нашата държава !

Цигари без бандерол, оръжие и наркотици са основните стоки продавани на терористите !
Най-вероятно парите за съмнителното финансиране на тази сделка са от там ! Защо няма прозрачност на тази сделка?
Също се прикриват произходът на парите ?

Защо се депозира задкулисие над което държавата разпъва чадър в лицето на ГЕРБ и Бойко Борисов !

Efekt 2

От ДПС направиха спешно заседание в сараите за да спасяват ГЕРБ от оставка като всички видяха този факт !
От БСП пък поискаха прозрачност и зададоха много актуални и притеснителни въпроси, но получиха политическо комплексарско заяждане от страна на Цветан Цветанов и подучената Гинка!

На свой ред Гинка върна въпроса как Корнелия Нинова е придобила Техноимпекс, но за разлика от Гинка Корнелия Нинова бе разследвана повече от три години и доказа своята чистота, а Гинка службите не я пипат и даже не дават да я питат дори !

По всичко личи, че патриотите скоро ще бъдат детронирани, защото финансовата връзка межди ДПС и ГЕРБ става все по-силна и вече никой не крие това задкулисие, а напротив – скрепява се с публична сделка за контролът на най-важната една трета от страната именно токът на столицата ни !

Тази Европа, която ни казва какво да правим сега и не се меси, което е обезпокоително като на практика вътрешните ни проблеми не само са вътрешни, а те касаят и друга страна членка, но престъпният анклав, който ни управлява е получил своята индулгенция и от Брюксел най-вероятно !
Ех, това изречение най-вероятно да не се окаже истина един ден !

Най-вероятно част от парите да са от „Ислямска държава“, най-вероятно част от парите да са от трафикантите на мигранти, трафик на оръжие, цигари без бандерол и наркотици както и от антики!

Мафията ни е пуснала корупционните си пипала надълбоко в Европа щом всички служби в страната ни не реагират !
Не реагират и от Европол , ЦРУ и другите централи !

Тук остава само едно -народът ни да реагира преди да са им спрели тока ! Опозицията е подложена на подигравка, получават несериозни политически заяждания, не и отговори, а хунтата се прави на ощипана мома, че не знаела ! Едно обаче става ясно, че след като патриотите, които са във властта подкрепят негласно правителството, а правителството ще финансира сделката на ДПС с парите на хората и все още не доказаните пари ПРИДОБИТИ НАЙ-ВЕРОЯТНО по престъпен начин какво ни остава да си мислим -мафията си купила държавата и тук не става дума за деление, а на обединение в името на алчността !

Те продадоха България или си я купиха заедно със нас?

Истина или не това са недоказани коментар!

Истината може да бъде само една другото е гледна точка !

Каква е вашата ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.