Пари от кръв! Истинската алчност!

Пари от кръв! Истинската алчност!


Истинската алчност, вижте какво ни чака и нас! „Ислямска Държава” – най-голямото и най-богато терористично предприятие в света какво произвежда то обаче ? Ограбват се музей, контролират се продажбата на петрол , наркотици, бизнес със смърт и със здраве дори – търговията с органи! Стотици са доходоносните пера, в които можем да съзрем ръката на ИД ! Изхранването и създаването на спекула в цената на хранителните продукти и лекарствата в бедстващите регион !

Истината е, че войната оставя след себе си огромни разрушения! Някой задава ли си въпроса кой ще възстанови всички разрушения и кой ще плати цената? Всички виждаме един огромен грабеж наречен САНИРАНЕ у нас като милиарди се УСВОЯВАТ за тази меко казана заблуда ! След бомбардировките и войната в Ирак една фирма при възстановяването печели над 40 милиарда!
Такива строителни фирми има и у нас с огромен финансов и човешки ресурс, с политическо влияние и с връзки и в Европа там от където идват парите !

Следваме пътят на Парите и виждаме как частните корпоративни интереси са над всички съдби !
Има ли в България достатъчно влиятелни фирми и кой стой зад тях ?
Частни армии на мутренски принцип, политическо и икономическо влияние заедно с другата страна на монетата – терористичните кланове прави този бизнес силно печеливш! Пари натрупани от трафик антики, наркотици и спекули се трансформира в Строителство и така наречените „фондове“!

Efekt 2

Дали и България я очаква нещо такова сами се сетете, но едно ще ВИ кажем, че те са тук, а другото е въпрос на време !
Никой не може да спре икономическият вятър когато задуха в една посока !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.