Пед@ли на светофари

Пед@ли на светофари

БХК: България ще бъде задължена да разреши еднополовите съжителства

В момента в ход е тотална подмяна на ценностите, контрира издателят Недялко Недялков.Над половината 1200-те лентички, които са били раздадени на гей парада, който се проведе в София са раздадени на деца. Това е изключително тревожно, защото децата са бял лист, върху който трябва много да внимаваме с какво мастило пишем – с розово или със синьо, това заяви в студиото на “Денят на живо” издателят и собственик на Информационна агенция ПИК Недялко Недялков.

Той коментира това, че преди дни Европeйския съд по правата на човека задължи Италия да признае съжителството на гей двойките. Когато става дума за човешки права народопсихологията на конкретната държава отстъпва на заден план. Това означава, че България ще бъде задължена да разреши регистрация на еднополовите съжителства, това заяви Красимир Кънев, председател на Българския хелзински комитет. Йонко Грозев стана преди няколко месеца български съдия в Еврепейския съд за правата на човека, той е и един от 7-те съдии, които осъдиха Италия, без дори да има един ден съдийска практика. Той е от “новата порода”, които подменят дневния ред и се опитват да промиват мозъци. Същото е и с г-н Кънев, категоричен е Недялков.
Източник : kanal3.bg/news/

Efekt 2

Ние на Blife.eu Ви питаме до кога ще толерираме различното докато правилното стане различно ли ? Защо позволяваме да се подменят ценностите ? Защо позволяваме да ни залива тази пропаганда на лукавият ? Утре какво ще обясни дядо на внучето си пред едни такива светофари?Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator