Педофилски ли са браковете в Ислямска Държава ? + СНИМКИ

nce11

 

Узаконената педофилия в някои ислямски държави
Афганистан, 55-годишният Саид Мохаммед и 8-годишната Рошан Касем в деня на годежа. 60-годишният баща на булката, Абдул Касем казва, че се се чувства нещастен, но няма друг избор.
ance09_thumb

 

В изостаналите страни от Азия и днес 40-70% от момичетата са женени преди да достигнат възраст от 18, а 5-20% до 12 години (Йемен и Афганистан). Обикновено бракът с тях е сделка: момичето и родителите на момичето си купува съпруг по-възрастен от нея от 3-5 пъти и тя няма право да прекрати “договора”. Непокорните са пребивани често до смърт.
ance03_thumb

Efekt 2

10 годишната Ниджат се грижи за децата на съпруга си от предишни бракове.Продължаваме да ви разказваме за различните видове “азиатска духовност”, която се противопоставя на “декадентския Запад”. Сватбите на деца в Индия, продаването на момичета на възраст 5-12 години на женени вече 40-70 годишни мъже, ужасните наказания при неподчинение на съпруга – всички тези “духовни връзки”, които съвременните ултралиберални журналисти ни обясняват с “традиция наследена от баби и дядовци” и местните капацитети поливат с мъдри заключения от типа: “Южните момичета съзряват по-рано, а да се ражда на 14-години е добре за тялото “и т.н.

ance08_thumbСватба в Афганистан, момичето е на 13 години.
В защита на своята невинност традиционалистите се оправдават с ​​религията и цитират хадис (думите на Пророка Мохамед), който казва: “Честит е бащата, който е оженил дъщеря си, преди тя да получи първата си менструация.”

Според законите на повечето западни страни, десетки милиони мъже в Африка и Азия биха лежали дълго време в затвора за педофилия, но у дома си те имат пълни пълните права да властват над малолетните си съпруги.

nce11_thumb

Западът предпочита да игнорира факта, че на Юг и по-специално неговите съюзници Саудитска Арабия и Пакистан нарушават брутално човешките права на милиони свои граждани. В медиите историите за бракове с деца обикновено се намират заедно с други любопитни и “забавни новини”

ance12_thumbАфганистан, Маджаббин Мохаммед на 13 години(в ляво) заедно с мъжа си и първата му жена.

Източник:extremecentrepoint.com

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.