Петровден е! Какво ли прави Петър Стоянов Сумиста!

Петровден е! Какво ли прави Петър Стоянов Сумиста!


Един премиерски кошмар в затвора до живот и още даже!
Разказ на очевидец на първите дни на арестуването на Петър Стоянов Сумиста в град Шумен!

Спомням си, казва той, влизането на Сумиста в моята килия!
Срещу мен се изправи мъж над два метра и над 170 килограма!
Отвори се вратата и пред мен застана Петър Стоянов Сумиста с две найлонови торби в ръцете с багаж!

Изправих се пред него и му казах мъжката „ей новобранец, ще спиш на вторият етаж на вишката – двуетажно легло!
Аз съм шефа на килията след като изляза можеш да вземеш моето легло“!
В миг той пусна едновременно и двете найлонови торби и си наклони главата на една стара и ме загледа в миг и му казах „чудиш се къде да ме удариш, че да не ме убиеш ли“?

Efekt 2

Той се усмихна и кротко се настани на посоченото легло!
Дойде време за вечеря и менюто беше пиле с картофи и на мен ми сипаха пъна чиния, а на него половин дажба три малки картовчета и една пилешка кожичка! Гледах го огромен мъж как на първата си хапка той лапна двата картофа и на втората останалото точно преглътна на две, на три вечерята му свърши!
Две хапки на огромният ни шампион, който е спечелил над 150 медала за страната ни и десетки купи!

Две хапки вечеря – няколко секунди толкова !
Обърнах се към него и без да съм докосвал вечерята си му подадох чинията си с думите „Пешо, заповядай“!
А той с добри очи ме погледна и каза „ами ти“?
Аз имам малко хляб маргарин, му отвърнах! Втората порция го засити малко! Сигурен съм, че тези картофи няма да ги забрави никога!
Първата протегната ръка в онзи свят пропита с негативна енергия и омраза! Шуменският арест е бил зандан – затвор под земята още от Турско време насам и тук всичко е пропито с негативна енергия!

Дори като си напълниш едно шише с вода вкусът на водата се променя в рамките на 5 минути!
Няма прозорец и не знаеш в коя час на денят си със стени по 150-160 сантиметра в мухъл, въздухът влиза от дупки в долният край на врата, а срещу вратата тоалетна – няма въздух, а светлината оскъдна със смрад и задух! Идеалното място за пречупване на духът!

Няма слънчева светлина, няма часовник, огледало, нищо няма само негативна енергия в най-големите и стойности! Молитва не можеш да си кажеш като докато споменеш името Господи и нещо рязко те пресича с рязка прозявка и така по няколко пъти докато почнеш молитвата и най-светлото същество загубило връзката със света и природата загубило връзката с Бог ще загуби надежда и ще се предаде на злите сили, които властват на това място забравено от Бога!

С времето разбрах, че той е умен и добър човек както казваше дядо ми „големите хора са добри хора“, а той наистина беше много голям и много добър! Погледът му светеше като на малко дете, което чака изненада и лицето с благост излъчва умен и добър хрисим човек!

Две висши образования, съветник на Президента по спортните въпроси в две комисии в Народното Събрание, говори четири езика и културен, възпитан човек с маниери !
Но имал злощастната съдба да се превърне в кошмар на Борисов и Цветанов!

Говорихме си много с него – съвети и мъдрост черпиш от изворът и не можеш да се наситиш! Показах му снимка на синът ми и се зарекох, ако някой ден пак имам дете да го кръстя на него – Петър да се казва !

Петровден е днес, спомням си за Пешо и днес вече знам този човек никога няма да излезе от затвора, защото е отказал да мине страната на ГЕРБ, защото успял да им дръпне под носа една кражба, която запланували за Световното по мото кроз в Севлиево, защото влязъл в полезрение!

Парадоксът днес е, че този, който четеше присъдите от Народното Събрание Цветан Цветанов е и алибито на Сумиста в денят на убийството на Юри Галев! Цветан Цветанов е бил на среща във Варна с Пешо Сумиста в хотел „Черно море“ и най-отвратителното и подло после го арестуват за това убийство ! Наслагват им какво ли не, обрисуват най-големият злодей и бандит с квалификации от типа „фабрика за убийства“ и арестуваха и други неудобни като Вълев от Велико Търново и изведнъж пак Цветан Цветанов бе издигнат за депутат от там, а какво стана с Бизнесите на Вълев? Сигурно нещо подобно и с каквото най-вероятно е станало и с наскоро убитият бизнесмен от Велико Търново !

Така, отплеснах се от темата с предположения, но да ви кажа днес искам да кажа на Петър Стоянов Честит Имен Ден Пешо!
Господ те обича, толкова Ви тровиха с медикаменти, заразяваха Ви с туберколози, Господ Ви обича!
И докато Господ Бог е с Вас има ли значение кой и какво е против Вас?
Цветанов се напиари, но и неговите дни в политиката са преброени !
Свети Петър да Ви пази!
А него на Сатаната го оставете!
Както Си казал на Цветан Цветанов след като ти е казал, че ще те арестува „Докато има врата, има и надежда”!
Аз ще Ви кажа Докато има Кой да бди над Вас, има надежда !
Бог да ВИ пази, аз лично не вярвам да сте най-големите злодеи, най-големите злодеи са в парламента и на министерските кресла като те убиват хиляди просто ей така!

До живот без замяна: Всеки Светец е имал минало и всеки грешник има право на бъдеще !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.