Петър Низамов : Новини в аванс или идват ли фадромите + ВИДЕО

Петър Низамов


Делото срещу Перата е политическо и все повече прозира европейският натиск и все повече се активизира прокуратурата !
Ето как от Европейският Съюз натискат нашето правителство!

А Борисов е решил с един замах да елиминира Петър Низамов и Динко Вълев както и Българският дух както и мераците на всички да му се месят в трафиканската далавера !
Открито Петър нарече Борисов „мутра и престъпник“, само че Петър забрави, че него има кой да го арестува, а Борисов не !
И така господин Низамов стана Перата в ареста и послушен прокурор сега се опитва да обрисува образът на злодеят, който е едва ли не от  пиратски филм !Перата се превърна „пиратът“, който е преджобил камикадзетата !

Само след два дни на 21 април, от 14:00 часа, в Окръжен съд – Бургас.
Прокурорът Райко Стоянов, към обвинението, че противозаконно е лишил от свобода трима чужди граждани от Р.Афганистан – три престъпления по чл.142а ал.І от НК.

Райко Стоянов, ще пледира следният сценарии, че пришълците трябвало да платят по 8000 долара за да достигнат от Афганистан до Германия или Франция и половината са платили на каналджиите в Турция и останалите са били в тях, а сега Перата ще го изкарат и крадец като ще бъде думата на талибаните срещу думата на Перата !
И с тези мотиви послушният прокурор ще протестира мярката за неотклонение и ще иска да върнат Петър Низамов зад решетките !
Господин Прокурор, ако целта на нашите ГЕРОИ бе грабеж дали щяха да ги снимат и да им покажат лицата?
Дали някой щеше да разбере ?

Efekt 2

Дали нямаше да са с маски нашите момчета за да не могат да бъдат разпознати ?
То бива, бива ама чисто логически не издържа тезата !
Сега нашите арабели са минали курс как да лъжат като един и какво да кажат, но едно е ясно !

Ако съдът, в който ние вярваме, че е независим и безпристрастен и промени мярката на арест този път ще има Бунтове в цялата страна !
И положението ще ескалира !
При задържането му ако от Прокуратурата на Малко Търново бяха прочели коментарите под тази новина, че е задържан Петър Низамов щяха да го пуснат веднага !

Господин Прокурор, Вие знаете ли, че веднага се сформира идеята земеделци, който притежават тежка техника като фадроми да съборят ареста !

tggtgtgtg
Знаете ли, че Българските страсти бяха готови да сринат със земята арестът !
И ако това се случи кажете господин Стоянов, кой ще носи отговорност за това ?
Кой е провокирал напрежението, кой изкарал хората на пътя ?
Ние медиите или Вие с Вашето решение да се подмажете на правителството ?
Суверенът пледира Петър Низамов НЕВИНЕН !

Ние от blife.eu имаме един Въпрос господин Прокурор, ако Вие чисто хипотетично нахлуете в Афганистан нелегално в някой от регионите контролирани от техните местни защитници със свински опашки ли щяхте да се отървете или щяхте да бъдете осъден на мигът за шпионаж от Шериата, а за това се наказва там със смърт !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.