Петър Стоянов – Сумиста: Дайте го на мен Цветанов, аз ще го накажа +ВИДЕО

Петър Стоянов - Сумиста: Дайте го на мен Цветанов, аз ще го накажа +ВИДЕО


Петър Стоянов – Сумиста: Цветанов, престъпник не се раждаш, но престъпник умираш!

След като Цветан Цветанов няма страх от никого в ефира на телевизията!
И казва, че него няма кой да гo накаже и след като демонстрира толкова нагло властта си дори и от Бог нямат страх или те са безбожници крадливи?

Ами нека Господ Бог, ако е милостив да го срещне с един човек, който може да го накаже !
Петър Стоянов – Сумиста обрисуван от Цветанов като най-жестокият убиец в страната и още повече, че имал фабрика за убийства и делото му нашумя като „Килърите“ като всеки ден сутрин и вечер се моли на Господ за своята справедливост та ако е Господ Бог е милостив нека ги срещне тези двамата и да видим има ли кой да го накаже или не?

Efekt 2

Сигурни сме, че много хиляди човека с разбити съдби от Цветанов са готови да му докажат обратното, че има кой да го накаже !
И така всички се раждаме чисти и непорочни пред Господ Бог и Темида, но какви да станем избираме сами и ако Цветан Цветанов е толкова чист и непорочен добре, но ако не е Господи докажи му, че всеки рано или късно плаща греховете си !


И така Вие бихте ли наказали Цветан Цветанов или смятате, че той е чист и непорочен, смятате ли, че той е без грехове?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.