Пиар по време на чума

Пиар по време на чума


Пиар по време на чума Чумата да Ви тръшне дано, както би казал народът! Вижте кой политик е заразен с чума!

Щамът на локализираната чума се е прехвърлил и по политиците! Сега само на думи с клетви, но скоро и наяве ще е ! Хората умират от глад, но за тях спешни мерки за спасяване и локализирана огнищата на бедност няма! Хората са болни и за тях обаче има фалшиви ваксини и лекарства! Да, важни за стадата, козите и овцете, но по-важни са хората!

Днес сме свидетели на ПИАР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА! Вдигат се цените на храните и горивата, на тока и водата, на газта и всичко това води до още инфлация и още бедност, а тя до смъртност! Истината е, че със този курбан пиар Бойко Борисов заедно с омбудсмана и медиите отвлякоха вниманието на хората! Фокусът на общественото внимание бе отклонен! Докато пред Народното Събрание имаше гладни стачки и палаткови лагери докато се бореха за живота на хората в неравностойно положение и някак си полицията без протоколи нахлу по пограничните села кръв се лее и масови кланета и БТВ са там и другите на място! Бяха и подготвени васалните уж патриотични структури като Динко с отряди и други сходни формати да отидат и почти като при Сталинград да бранят последното стадо! Но никой така не брани 80 000 бездомници в страната, никой не брани и 860 000 инвалиди, никой не пита с техните пенсии по 150 лева как живеят и колко им струват лекарствата?

Efekt 2

Да това е пиар по време на чума, а дали има или няма чума никой не знае! И ако имаме такова солидно оградно съоръжение дали след поредните порой е още там и как така заразата от Турция у нас е дошла и това са теми за който пак се замълча!

Мълчи се за бедността, за нищетата и недоимъкът, за безработицата, мълчи се за демографската криза и за това, че над 3 000 000 са избягали в чужбина, мълчи се! Истината е че ви манипулират и целият този курбан пиар е да се отвлече фокусът на внимание на обществото от истинските проблеми на хората, а не на животните! Отдавна е доказано, че котешката храна е по-качествена от човешката, отдавна е доказано, че медикаментите за животни са по-качествени от тези за хората, доказано е и че ГЕРБ и техните коалиционни партньори ви лъжат и манипулират! И така важно е да се контролират едните, които контролират Вас и затова от ДПС си избраха закон за да няма кой да Ви казва истината за да няма кой да посочва проблемът и да няма кой да бърка в раната на общественото недоволство !

Фокусът е важен и ние не сме овце и кози на който очите са в страни не сме хора и очите ни са отпред и гледат в една посока, а коя ще е посоката попитайте омбудсманът попитайте телевизията! Колко неща тихо и мълком се прекараха докато гледаме как плачат нещастните хора за поминъкът си! Колко ли кампания бият за тези, които забравихме да попитаме как оцелявате?

И така няколко стада победиха цялата протестна мрежа пред парламента! Фокусът е важен, но всички за пореден път бяхме подмамени да гледаме в другата посока също както правят илюзионистите, но това не е илюзия, това е нашата гибел като народ и нация! И докато телевизорите са по-могъщи по влияние от хладилниците така ще е и фокусът ще определя вашият битовизъм! И така никой не говори за сивата икономика управлявана от сиви политици! Но след сивото идва черното! И така пиар по време на чума!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.