Пикльовците с Недодялко в паника

Пикльовците с Недодялко в паника


Според добре информирани източници Недодялко е направил серия от совалки до различни влиятелни фигури от БСП!

Дали, защото всички социологически изследвания вещаят, че ГЕРБ си отиват, дали, защото пък има мобилизирана вътрешна опозиция под егидата на Станишев готова да развържи кесията си?

Всички знаем колко брутален бе и срещу Слави Трифонов самият Недодялко и сега изданието на ПИК е поставено пред неясно бъдеще, защото до сега се издържаше с клевети и то добре платени от ГЕРБ, а сега обаче когато ГЕРБ си отиват заедно с тях си отиват и техните поръчкови глашатай!

Efekt 2

Самия Иво Прокопиев пък направи коментар за Недодялков и неговата медия, че той не може да ги квалифицира като медия!

На практика най-рекетьорският и клеветнически сайт заедно с леко пропилият се Недодялко са в паника, защото никой от опозиционните формати не иска да говори с тях камо ли пък да им даде пари!
Това бе потвърдено и в : bulbg.blogspot.com

Една от схемите за рекет е когато пуснат клеветнически матерял срещу някого и ако той поиска законното си право на отговор те му го предоставят но срещу 1000 лв. докато при всички медии правото на отговор е безплатно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.