Писмо до Дядо Коледа, от моя син!

Писмо до Дядо Коледа, от моя син!


Днес синът ми реши, да напише писмо до добрия старец. Учудих се на ентусиазма му и затова че толкова се е разбързал. Реших, като добър сътрудник на Дядо Коледа, да помогна с писмото и тайно да надникна в него!

Все пак Коледната Магия, трябва да се случи! Ще се опитам точно да пресъздам думите на детето, без редакторска намеса:

“Скъпи Дядо Коледа! Казвам се Б………………… на …. години от България!
Пиша ти по-рано тази година, за да имаш време лично да прочетеш писмото, а не някоя секретарка. Всяка година изпълняваш желанията ми, нямам си идея как го правиш! Мама и тати, казват, че това е магията на Коледният Дух! Почти всяка година ми отговаряш и съм ти благодарен и на теб, и на помощниците ти, за това, че не ме забравяш!

Efekt 2

Винаги ми пишеш, че не са важни материалните подаръци, а че са важни мира, разбирателството, любовта и човешката топлина! Понеже и тази година бях палав и малко не слушах, за да не съм нахален и да не съм нагъл с желанията си реших:

“Да те помоля за подарък за другите хора!” Нали ти казах, че малко не слушах! Няколко пъти сядах на компа на тати и му рових във Фейса! Там четох доста неща, а и гледам телевизия и виждам, че има страшно много хора дето се мъчат, гладуват и мизеруват! Гледам, че тези чичковци, дето ни управляват само лъжат и ходят на почивки в чужбина.
Мама и тати, колкото и да работят все по-малко време им остава за мен и все по-малко парички имат за забавления!

Гледам как хората говорят, че едно време, когато сме били приятели с руснаците сме живели много по-добре, яли сме по-хубава и чиста храна и всички хора са се обичали. Даже мама и тати казват, че не са си заключвали къщите и са играели до късно пред блока без никой да го е било страх, защото милиционерите (това са били колегите на сегашните ченгета), яко са пердашили бандитите и не са ги пускали от затворите!

Искам и аз, както и моите приятели да живеем, както едно време са живели мама и тати!

Искам мама тати и другите хора да са щастливи, както е било преди! Искам баба и дядо да не плачат, когато ме видят! Баба да е здрава и да не охка, а дядо да не се извинява, че не може да ми даде голяма паричка, а ми дава само 5 лева!
То, ако всички са щастливи и усмихнати, няма защо да ми дава паричка! Писна ми да ям ментета сладоледи и шоколади!

Искам да ям конфети и ескимо!
Бонбоните съм ги вкусвал, когато някой приятел се върне от почивка в Русия. Много са яки Дядо Коледа! Та заради всичко това реших да те помоля, да се обадиш на чичо Вова (Путин), тоя дето е шефа на Русия, да вземеш да му кажеш да дойде в България! Нали едно време са ни освободили от турците! Сега ще е по-лесно. Нали съм малко непослушен, та без да искам малко подслушах , какво си говорят големите.

Тати и приятелите му си говорят, че ако чичо Путин, дойде в България, всичко ще се оправи!

Един чичко каза, че само охраната на Путин е повече от нашата армия! Друг чичко каза, че само Путин и охраната му да дойдат, само със знамена- без автомати, нашите управници ще се насерат от страх и ще избягат!
Моля те Дядо Коледа, знам че си пич и никой няма да ти откаже! Освен това, ако чичо Вова не иска, ще му пуснеш Коледния Дух, една магия и готово!

Ако направиш това за България, повярвай всички деца ще са щастливи и майките, и татковците, и бабите, и дядовците, и най-голямата ти далавера ще е, че никой няма да те тормози за подаръци и ти ще имаш време да си починеш малко!

Виж как само с един телефон ще направиш много хора щастливи!

Надявам се, че и тази година ще изпълниш желанието ми, още повече че то е за всички хора в България, не е материално и е свързано с любовта между хората, както си ме учил!
Обичам те и вярвам в теб!
П. С. Ако нещо не те слуша шефа на Русия, обади се на брат си Дядо Мраз!
Тати каза, че едно време и той бил много як пич като теб!“ Аз, се разплаках, прочитайки това!

Докарахме децата си да се молят за чудо на родителите си, да се молят да се отърват от този Свят!
Срам ме е, че допускаме всичко това и моля всеки, който мисли така, да сподели това писмо!
Дано Коледния Дух, да ни помогне, че само това ни остан

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.