Писмо до Премиера Г-н Борисов: Congratulation Mr Borisov


Писмо до Премиера Г-н Борисов: Congratulation Mr Borisov

С цялото ми уважение към Вас (възпитан съм да уважавам по-възрастни от мен) умолявам ви – съберете се всички 240 умни депутатски глави и напуснете страната! Откраднали сте достатъчно!!! По-лесно е да се простим с 240-те души, които обричат българина да работи за заплата от 510 лв.
Ако свалите прекалено високо вдигнатата Ви глава и прочетете тези редове ще разберетекакво става извън градината с магнолиите! Знаете ли как се почуствах когато чух майка да отказва да купи антибиотик за детето си, защото нямаше 12 лева?!?

Знаете ли как се почуствах когато баба ми с треперещи ръце ми подава спестени от последните 6 месеца пенсии – 20 лв ?!?
Знаете ли как се почуствах когато пазарувайки в един голям магазин пенсионер изброи 1 лв. в жълти стотинки за да си купи 1 хляб (бях зад него на касата и платих тези скромни за Вас 1 лв., а ГОСПОДИНА се обърна към мен и ме попита защо го правя?!
Защото така правим хората, които ПРОМЕНЯМЕ НЕЩАТА – СЕГА и ВЕДНАГА !!! Знаете ли,че когато се опитах да помогна на възрастен човек да пресече натоварен булевард той подскочи сякаш искам да го ограбя ?!?

Efekt 2

Знаете ли ?! – НЕ!
Да поговорим за другите проблеми в държавата. Защо когато трябваше да се подлагам на операции, лекарите ми казваха, да доплатя 3 800 лв. Странно – винаги аз плащам! Още по-странно – плащам по-голям процент въпреки непрекъснатите ми здравни осигуровки.
За сравнение – баща ми лежа 1 седмица в френска болница след прекаран алергичен шок и ми поискаха само подпис! Знаете ли тези неща, г-н Борисов ?

Знаете ли г-н Борисов, ОМРЪЗНА МИ ! Омръзнахте ми Вие, омръзнаха ми оправданията, омръзнаха ми физиономиите Ви.
Знаете ли, … май е време да Ви Благодаря г-н Борисов! За това,че всички вие, ВСИЧКИ ВИЕ в последните 25 години освен да ни подтиквате да бягаме в чужбина не направихте нищо, с което да ни задържите.

Congratulation Mr Borissov , както бихте искали да чуете. Благодарение на Вас, в последната 1 година над 40 мои приятели с възраст от 20 до 30 години, хора с образование, хора с бъдеще отлетяха.
Congratulations Mr Borisov,твърде лесно се управлява гладен и прост народ. Лесно се печелят избори с купуване на гласове!

Congratulation Mr Borisov, Вие убихте Виктория Маринова и си осигурихте медиен комфорт, но загубихте МЕН!!! Всеки ден губите хора като мен!!! Искрено се надявам да не се чувствате сам с Вашите магнолии…

Благодаря Ви, за стимула, който ми давате, за желанието да се събудя утре по-силен и по-мотивиран за да се махна от тук.Тази държава остава за ВАС!

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.