Пламен Пасков: ГЕРБ и Фандъкова без ограничение колко джамии искат да построя от ДПС !

Пламен Пасков: ГЕРБ и Фандъкова без ограничение колко


Скандално!! Изтече документ, според който ГЕРБ нямат нищо против строенето на джамии безброй, от ДПС !

Вижте какво публикува на стената си Пламен Пасков:

Какво излиза?
Че ГЕРБ (Фандъкова) нямат нищо против да открива колкото джамии поискат от тях ДПС, ДОСТ, Главното мюфтийство, и други подразделения на Турция, Саудитска Арабия, Катар, и други спонсори и собственици на ИДИЛ, но когато е за православен храм Св.Йоан Рилски, за тях даже и подкрепата от страна на Президентство на Република България е просто празен звук?
Колониални марионетки…
За тях задачите депопулация (съкращаване на населението), денационализация (в случая – обезбългаряване чрез дехристиянизация, и чрез ислямизация) и дехуманизация (обезчовечване, разчовечване) стоят точно там, където са им разписани от колониалния надзорник – на първо място.
И понеже за да има разчовечване (дехуманизация) трябва да няма Православие, и изобщо християнство, естествено, че такъв храм няма да бъде построен. Въпреки, че искането е за застрояване на СОБСТВЕН терен, не на терен от общината, и за СВОЯ сметка, не за сметка на общината. Пламен Пасков

Efekt 2

Ако някой още се чуди дали ДПС и ГЕРБ са заедно, то ето и документа !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.