Полицията трябва народа да брани, a не да го щави!

Полицията трябва народа да брани, a не да го щави!


Масовo се пишат актове в страната!
Шокираща информация тази сутрин от ефира на БТВ! В МВР имат норма за актове Днес по БТВ стана ясно, че Правителството на Борисов 3 е въздало норма на полицаите да правят актове и да не бъдат по-малко от 10 акта на смяна !

Вървете и си изкарайте заплатите е най-вероятната устна негласна заповед, която получава всеки един патрул у нас !
В медийното пространство се коментира темата за полицейският произвол и как МВР се занимава с един вид рекет и тормоз над населението за да угодят на началниците си и да си изпълнят нормата по десет акта на ден !

МВР има най-големият бюджет като институция в страната ни, а това ли е начинът да се дофинансира тази структура !
Няма коментар от министърът на вътрешните работи в страната !
Няма коментар и от страна на правителството, но всички знаем за това, защото всеки един е жертва на служители на МВР, който трябва да си направят нормата !

Efekt 2

Някой задава ли си въпроса колко патрули има в страната ни и колко десетки хиляди акта се пишат на ден, някой представя ли си за какво народно щавене става дума за как се дере българският народ?

После се сърдят от МВР, че хората нямат доверие в служителите на МВР !

Как да се върне доверието в тази структура, как хората да не бягат от служителите на МВР вместо да изпитват сигурност при видът им?
Няма друга държава в света, в която при вида на полицейски патрул хората да изпитват параноя вместо сигурност !
А няма параноя на света, която да си няма причина !
Полицията трябва народа да брани, а не да го щави!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.