Помислете си за Мая

Помислете си за Мая


Мислиш ли, мисли му, защото днес този, който не гласува после ще псува.
Мая Манолова е на балотаж. Срещу нея е Мафията и контролираният вот срещу нея са Ромските гета. Срещу нея са политическите назначения и техните близки. Срещу нея е цялата полицейска машина.

Страх тресе паралелната държава, защото всичко се командва от София в страната ни, а съдбата – мафията, не във вашите ръце. Мая Манолова застана с лицето си, с името си и се опълчи смело и застана на страната на хората, застана на страната ни като Омбудсман!

Тя бе сред нас, тя бе до нас, до болката и страданието ни, а правителството я бламираше и блокираше, но сега е моментът на промяната и да гласуваме за Мая Манолова. Излезте и гласувайте, всеки един глас за Мая е куршум срещу мафията.

Efekt 2

Всеки един глас за Мая Манолова е надежда за утре, надежда, че България може сама да се отърве от икономическото робство на алчните мафиоти окупирали властта чрез подставени миловидни марионетки. „Да спасим София“ е да спасим нас и нашите деца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.