Помните ли този човек

Помните ли този човек


Помните ли този човек? Помните ли този човек, днес цяла България говори за него !

И как няма да говори като няма човек беден или богат, който да не е потърпевш от него !
Това е Цветан Цветанов от училище за бавноразвиващи се деца до физкултурник и после да носи чантите с тефтерите на Бойко Борисов и така с охраната по мутренските години, после се вливат в системата на МВР и някак си започват да я реформират – подчинят !

След това в ролята на всевишният започва ерата на издаване на присъди от трибуната на Народното Събрания и докато се стигне до там, че днес арестуват олигарси – след като са си платили рекетът към него !

Efekt 2

И така преди да се превърне в толкова влиятелен сив кардинал в сивият сектор и в паралелната държава ! Нашумял с покупката на 6 апартамента днес те са вече девет на брой, но това не е цел на политика, а той е спряган като двигателят на най-мощната партия у нас – ГЕРБ и наричан даже изборната машина !

А самата партия ГЕРБ достигна своите изборни величини с много манипулации на изборните резултати – то не бяха подмяна на бюлетини, то не бяха подмяна на протоколи, а сега на следващите избори какво следва предстой да видим и всичко това е сътворено от изборният гении на този човек !
Сега питаме помните ли този човек ?

Защото със сигурност цяла България ще го помни и няма как да го забрави след като се превърна в един от най-мразените политици !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.