Последните избори на Цветан Цветанов

Последните избори на Цветан Цветанов


Часовникът от баса започна да тиктака, а Цветан Цветанов редиците си стяга стяга, но файда няма!

Басът с Вожда е за едно тик-так, че изборните резултати ще се повишат!
Разчита Цецко само на мушангия, но зорко този път ще следи и от тия и уния !

Не ще с фалшиви протоколи и чувалчета с бюлетини изборните резултати той да натамани и народът бесен е като не ги ще вече у властта !

Efekt 2

С кого ще управляват ГЕРБ кажете?
С ДПС – абсурд, ще се стигне до война, а БСП пак ще са в тази предизборна игра !
Социолози казват, че БСП изпреварва вече ГЕРБ, а Слави, ако се включи ще мине 10% от играта и на кого ще се опрат от ГЕРБ кажете ?

Последните избори са това на Цветан Цветанов като лидер от управлението на страната, а други може и да няма! Борисов само с едно Ало променя не играта, а съдбата !

„Ало, Ваньо“, „Ало, този Мишо Бирата ми се обади пак“ сега и на „Ало, Банов съм“ дните му са преброени и на Цветанов ще му се обадят след изборите, а той знае прекалено много за да остане жив и затова казваме, че това са последните избори на Цветан Цветанов!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.