Последното преброяване на врабчетата

Последното преброяване на врабчетата


Според последното преброяване на врабчетата популацията им у нас е намаляла с 30%, това са видимите резултати!
Факт е, че критерият за подобряване на условията за живот в градска среда е съотносим и към растежът на популацията на врабчетата!

И така проблемът е в застрояването на зелените площи и липсата на места където могат да гнездят! Проблемът е в шумът на средата и в замърсяването!

И така, врабчетата изчезват, а с тях и ние. Врабчето може да се нарече най-патриотичният представител на пернатите у нас, защото то не мигрира, то се бори с нас в мизерията и студа, бори се и не напуска страната ни като нашите деца!

Efekt 2

Днес виждаме, че приказките за подобряване на качеството на живот у нас са само на хартия и някой друга боядисана сграда, но на практика намаляването на популацията на врабчетата в градска среда с 30% е тревожен факт ! И така всичко живо страда от пагубното управление в страната, но всички си траят и затова леко-полеко ликвидаторът ГЕРБ ни унищожава!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.