Потокът на задници

Потокът на задници


Потокът на задници или една гнусотия от уния !
Потоците на приходи на Борисов не са един или два, a метрото е един успешно реализиран такъв !

И така на излизане от това чудо на инженерната мисъл гледаш задници всякакви – задници и хубави, и такива, които те карат да отвърнеш поглед, но така е в живота като по ескалаторите нагоре-надолу и все задници пред теб !

И от цялото това движение на задници напред-назад се чудя колко задници се извъртяха и по министерства и в Народното събрание, и по разни канцеларийки на сладка служба неуморно натискайки задникът си на креслото докато нареждат пасианси !Потокът на задници Борисов

Efekt 2

Но най-големият задник ще си остане самият цар Тиква и защо неговият задник не търка наровете заедно с цялата банда освоители, че сега не се казва крадци ?

Така е в живота както в ескалаторите нагоре-надолу за 98 % от населението е все надолу-надолу докато им сложат два кубика пръст !
Аз съм един от онези 98 %, само че все поглеждам нагоре към Слънцето, нищо че ми откраднаха мечтите, нищо че надеждата ми излетя като от пеперуда затворена в буркан и пусната на свобода !Потокът на задници

Но всеки път когато погледна нагоре и какво виждам задници !

Така сме ние простолюдието, че колкото пъти погледнем нагоре не виждаме синева и облаци, а задници по телевизори и радия, по митинги и протести яхнали вълната, а то излиза, че после яхнали метлата, която ще ги позиционира в някое кресло меко, топло и удобно за задничето му да е на топло !

Искам да кажа на всички дето поглеждат нагоре след като завали, че не е дъжд дами и господа, не дъжд другарки и другари, друго е, но няма да го кажа тук, едва ли ?
Така минава си живота, обърнали глава към Бога, а то върху нас се сипе друга воля, волята на тези дето са над нас, с една дума задници ще ги нарека !

Така в тази ни статия, ни поема няма драма нито мисъл на корифея, а има само задници разбери това, което виждаме отивайки към работното си място и на път към у дома !
И докато се взирам на някого в гъза друг се взира в моя у таз страна !
Да ви кажа това не е България, а Ди @ ри я !

И в тази простотия, в тази гнусотия не забравяй като гледаш на някой в гъза друг те дебне изотзад в таз страна !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.