Права и задължения


За едни права, за други задължения. Безнаказан произвол, който властва в страната си е мутренски модел, но не е ли време вече хората да променят модела за политиците да има задължения, а за хората права?

Защо досега едни плащат данъци, а други харчат пари от данъци – едни влизат в затвора, а за други няма такава опция? Едните спазват законите, а другите си ги пишат удобни за тях! Нали според конституцията властта произтича от народа, абе де е този народ да попитам аз?

За народа само глоби, такси, данъци и задължения, а за политиците стимули и облекчения, за политиците служебни коли и командировки, а хората трябва да работят за това! Е, време е политиците да работят за народа, ако ли не да си ходят! Права и задължения, но все за нас ограничения и задължения, а все за тях са правото в съда, правото на преразпределение, правото да бъдат над закона!

Efekt 2

И сега със закони ни ограничават да се предвижваме, със закони и да говорим ще ни забранят, а не е ли време всеки му според делата да се въздаде и няма кой освен народа да потърси тази справедливост, ако ли не значи всички вие сте добре и както казва премиера „само мрънкате“.

Време е да изхвърлим боклука от властта и да сменим модела, време е за хората повече права, а за политиците повече задължения!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.