Правителството аплодира бягството от затвора

Правителството аплодира бягството от затвора

Бойко: congratulations
Истината е, че всички сме в един спектакъл!
Продуцентите обръщат всеки негатив в позитив, но въпросът е за кого обаче? Двама опасни и въоръжени престъпници бягат от затвора!

И какво от това, нали?
Веднага сценаристите и драматурзите на Вашият живот поемат новият сериал ! Медиите вкупом приковават вниманието на обществото !
Започва се да ви се подава малко по-малко както се казва лъжичка по лъжичка ! Ама колко опасни били?

Как са се сдобили с оръжие?
Какви са били?
За тях, за семействата им, за снимките и камерите от затвора, а после и тези, които са ги снимали на улицата от светофарите и кой се е обадил и къде са ги видели? Мнения, психологични профили, коментари и всеки е свободен да напише или каже какво е неговото мнение !
Сценарият се разиграва ден след ден както при Историята с Убиецът в Нови Искър ! Какво обаче се случва в действителност няма да научите !

Efekt 2

Коленичели пред малките екрани с отворена уста очакващи поредната новина като Нафора с отворена уста !
Важен е фокусът, в който е вперен погледът на обществото! Истината е обаче там встрани, в периферията !
Забравихме за КТБ !
Забравихме и за Гинка и ЧЕЗ!
Няма го скандалът с кабинковите лифтове, а какво стана с дупките по магистралите, с хората в Хитрино, с наводнените села и градове?
Какво стана с раково болните и всички други?
Как се решават проблемите с болниците?

Какво става с обезлюдяването на малките населени места и това, което води след себе си този процес затваряне на училища и детски градини?

Какво става с демографската криза и че сме едно на челните места в света по смъртност? Никой не говори за драстичното падане на средната продължителност на живот на 45 години !

Дали някой ще доживее пенсия така погледнато?
Какво става с истинските проблеми свързани с децата ни? Болести, инвалиди, орязване на клинични пътеки!
А какво стана след последните дъждове със стратегическият възпрепятстващ обект – оградата на границата ни, още там ли е ?
Никой не говори за уранът във водата и за вдигането на цената на тока !
С колко поскъпна храната като инфлацията в дадени продукти е над 60%, как сте, по-добре ли сте?

Козунаците били фалшиви, новините за политиците били фалшиви, а хората били по документи щастливи! Глупости на търкалета и няма кой да протестира на жълтите павета !
Истината е, че телевизорите и сайтовете обслужващи властта контролират вашето съзнание с теми, скандали с болка и страдание, с гняв и ярост, а след това с болка и тъга и така се дирижират процесите в страната и кучетата си лаят и керванът си върви, а народът си отива!

Отива си една епоха, но и един народ, и една нация отива си както човекът в човека! Отиват си децата ни от нас и два милиона вече са в чужбина, отиваме си докато онези ви крадат парите, душите и ви съсипват съдбите ! Но спри се робе и кафе си направи, запали цигара и телевизорът си ти пусни, че чакат ви Вашите сериали по дни и по час на малкият екран !

И така правителството аплодира всяко бягство, всеки убит и всяка новина, с която ще прикове вашето внимание, но и ще ви прикове на кръста там където е Вашата съдба !
Разпънати между бедност, болести, телевизия и борбата да изкараш някой лев, нали?
Така изчезва една хилядолетна нация!
Всеки сгънат от системата като на пробация, всеки е в коловозите на тази система освен, ако всички вкупом не решим да излезем от релсите и да кажем „стига толкова, време е да изхвърлим боклука от властта“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.