Правосъдието срещу престъпление

Правосъдието срещу престъпление


Правосъдието срещу престъпление или да убиеш на 6 години, или да поемеш следственият рикошет! Лазар е на свобода !

Да убиеш на 6 или да те накиснат !
ГЕРБ са извратеняци, който могат всяка мерзост да направят факт !
Господата полицай и разследващи, взеха ли натривки на детето от ръцете? Ами, ако детето е направило изстрел с помощ на чичо си без този изстрел да е фатален ще има следи от барут на ръцете на детето!
Колко деца на 6 години могат и имат силата да дръпнат пружината на затвора и да заредят пищов 45-калибър?

“Детето си играеше отзад”, твърди Деница, пред чиито очи се е разиграла трагедията!
„Бях точно срещу тях. Лазар Влайков извади пистолета си и стреляше от място във въздуха.
Даваше си оръжието на всички от масата. Абсолютно всички стреляха с неговото оръжие.
Жена му и детето му събираха гилзите отзад.
Последно, Лазар Влайков стреля с пистолета. Когато той улучи баща ми, баща ми падна, аз се хвърлих върху него. Лазар дойде, премери му пулса и видя, че той вече е мъртъв.

Efekt 2

И започна да звъни по телефона”, разказва Деница, пред чиито очи се е разиграла трагедията.
Тя е и дъщеря на застреляния собственик на ресторанта. Психолог ще работи с 6-годишното дете, застреляло мъж. И разказва, че Лазар Влайков е много добър приятел с пазарджишкия прокурор Иван Кацаров. „Няма как пистолетът да е бил в детето.

Детето си играеше отзад”, твърди Деница. 6-годишно дете застреля възрастен мъж в Пазарджишко По думите й Лазар и бащата на детето, за което се предполага, че е произвело фаталния изстрел, излизали няколко пъти извън заведението, за да говорят. А съпругата на Лазар дори отишла до дома им. Сега полицията ще каже ли на кого се е обаждал и дали има разпечатка на обажданията в този момент, защото именно тук ще излезе и кой какви протекции има !

ГЕРБ ще потулят ли този случай както правят всеки път с всички престъпления?
Какви са мотивите на това престъпление – имаме извършител, кой е поръчителят, какви са напътствията давани за да се потули разследването и има ли унищожени улики?
Въпроси на който Прокуратурата ще запази мълчание!
Простичко казано във всеки град главният прокурор е назначен от ГЕРБ! Във всеки град шефът на полицията е назначен от ГЕРБ!
В тази стабилна държава напоследък сме свидетели как полицаи участват в отвличане, а други дават съвети как да се скълъпи едно разследване на един бандит !
Към последният момент Лазар е освободен от ареста е председателят на Общинския съвет в Септември, с чийто пистолет 6-годишно дете уби собственик на заведение в село Виноградец.
Това съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Пазарджик Димитрия Ганчева, предаде “Фокус”. Тя обясни, че той е бил задържан от полицията за 24 часа.
„Към момента той все още не е привлечен като обвиняем и няма как да бъде задържан за 72 часа от прокурора“, коментира Ганчева.

Тя добави, че в момента се изяснява какво точно се е случило по време на тържеството, когато е станал трагичният инцидент, като се работи и по двете версии – за неволно убийство, извършено от 6-годишното дете и за опит за прикриване на убийство.

Правосъдието срещу престъпление, това е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.