Пребиха бивш министър в затвора

Пребиха бивш министър в затвора
Пребиха бивш министър в затвора

ВИЖТЕ КОЙ ПОЛИТИК ЯДЕ БОЙ
Той се оплакал от не загасена лампа, когато съкилийник му се нахвърлил с юмруци
Бившият гръцки министър Акис Цохадзопулос бе пребит в затвора от затворник, излежаващ присъда за тежки престъпления. Инцидентът е станал в затвора Коридалос в южната ни съседка, където министърът се намира към 20.30 ч в четвъртък.

Всичко започнало след незначителен повод, когато Цохадзопулос поискал да бъде загасена лампата, тъй като светлините го безпокоят, съобщава Български новини. Тогава затворникът Васили Стефанако се нахвърлил върху него с обиди и започнал да го удря, в следствие, на което бившия министър е настанен в болница след тежко пребиване.

Бившият гръцки военен министър Акис Цохадзопулос беше осъден на осем години затвор, глоба от 520 хиляди евро и конфискация на къща в Атина заради неверни данни в имотна декларация. В обвинителния акт се казва, че Цохадзопулос е посочвал неверни данни за имотното си състояние в подадените от него декларации от 2006 г. до 2009 г.

Efekt 2

Според документа през 2006 г. той не е декларирал също така банкови влогове, акции и ценни книжа на стойност около 47 хиляди евро. Съдът е установил, че през 2007 г. не са били декларирани около 33 хиляди евро от влогове и инвестиции, а през 2008 г. недекларираните влогове са възлизали на 20 хиляди евро.

Почти три десетилетия Акис Цохадзопулос беше депутат в парламента. Той е следвал в Мюнхен, а в годините 1967-1974 е бил силно ангажиран в борбата срещу диктатурата на хунтата. Дълги години той беше близък сътрудник на основателя на социалистическата партия ПАСОК и бивш премиер на страната Андреас Папандреу, баща на бившия премиер Георгиос Папандреу.
Източник: trafficnews.bg

Ние от Blife.eu питаме ще доживеем ли да видим Български Министър в затвора?
Ще доживеем ли да видим политици в затвора изобщо?
Но ако това някога се случи повярвайте ни тези политици ще имат далеч по-вълнуващи преживявания в затвора !
Време да си зададем въпросът дали не трябва да се рестартира цялата система на управление в страната?

Как по дяволите могат Румъния, могат Гърция, могат всички страни, а само в България не могат да осъдят нито един политик, толкова ли е прогнила системата ни ?

Докато не се променят законите и висши магистрати не започнат да влизат в затвора заради постъпките си така ще е в България !
Тук е истинската корупция !

Трябва всеки в България да носи отговорност за постъпките си и законите да са еднакви за всички!
Само така може да има ред и дисциплина при ясни и точни правила за всички !

И когато всяка седмица по един политик влиза в затвора може и народните избраници да започнат да работят за суверенна !
Крум е дал най-суровите закони на света, а ние днес живеем в най-беззаконната страна !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.