Предатели не се избират, те се ликвидират !

 Предатели не се избират, те се ликвидират !

Помнете предатели не се избират, те се ликвидират !

Време е за реформа в съдът иначе народа ще покаже какво е съд, ама НАРОДЕН !

Време е да се изготви доктрина за национално спасение, която да бъде над всички политици, над всички партии и над всички личности !
И нека патриотизъм и родолюбие да са водещите в написването на този план за спасение, нека с мъдрост и ум да се взима всяко решение !

Има хора, които ги боли за отечеството мило с кръвта на дедите ни пропито, а днес по земите наши се ширят разни делибаши!
Наричат се патриоти, социалисти или демократи, но целта им е една – да грабят още от народната пара, да грабят от природните блага, да ни продават разни политики вносни и да ни учат на демокрация докато заробват собствената си нация !

Всички искаме промяна, искаме национална стратегия за освобождение и за спасение !
Искаме ред, спокойствие, справедливост и умерен стандарт на живот !
Всички искаме да можем да посрещнем спокойно сметките си за ток, вода и храна, спокойно !

Efekt 2

Дали сме Българи, Турци, Цигани или други ние трябва да бъдем преди всичко граждани на тази страна и да спазваме закона, а той да отмерва по равно и за бедни, и за богати само тогава ще има ред и стабилност в страната ни ! Държавниците трябва да мислят държавнически и занапред не да се решават проблеми за ден на парче или да се отлагат !
Трябва да се гради една нова Велика България с грижа за идните !

Ако ли не Българският Народ вече е отдавна е обиден на всички леви, десни и на тези по средата, идва ни на всички да грабваме телата и на барикади и по-далеч дори, но сега трябва да се обединим !
Защото Българите са били силни когато са били единни !
И днес помнете господа политици, един поиска 800 дни друг каза, че ще вкара Бойко в затвора, а му стана съветник подлога, трети също се кълна, че в затвора ще вкара Борисов, а се озова в Евро парламента, а сега ако някой ни излъже ще сгреши, защото ще е последният месия !

И ако всички политици не разбраха, че е време да изхвърлим боклука и дали ще стане с викове до стената или по площади и гори с бесилки като нашите деди това народът ще реши !

Помнете някога по времето когато народният съд е взел решението всички предатели да се ликвидират, а не да се избират е било не по-различно от сега !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.