Предизборни лъжи и мизерия на старите хора – това е политическо лицемерие!

Предизборни лъжи и мизерия на старите хора - това е политическо лицемерие!


Министър на патриотите обяснява, че ние ще работим за достойни пенсии, но това е откровена неистина след като новият модел за преизчисляване е във вреда на хората, Султанка Петрова се черви по НОВА ТВ.

Когато патриотите в предизборната си програма обещаваха пенсия достойна и да бъде над 400 лв. днес обаче тя слиза на 160 лева. Депутата от ДПС Адемов обаче се е борил за високи пенсии, а не патриотите на които това бе предизборното им обещание!

Ние живеем в една по-различна ситуация, заяви Султана Петрова и как живеели хората с 217 лева?
Политическо говорене за подпомагане на пакети с храна и как им се помагало с електричеството, говори се и за стратегия и индекс за живота на възрастните хора!
Било имало индекс за качеството на живот на възрастните хора!

Efekt 2

Срамни лъжи и позор е това лицемерие на така наречените опитомени патриоти! Предизборни лъжи и мизерия на старите хора, това е!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.